jaj som daco stlacila a to tu dalo .. no a som to napisala bielitkom .. potom som to prezehlila a drzi tam farba ... inak som este nedavala nic tlacit na tricko
Kúp si biely latex (je to v takých tubách) vyzerá to ako biela farba ale to ti nezíde z oblečenia, primiešaj si doň hocjakú farbu a kresli si na tričko čo chceš
v nejakom grafickom studiu, ja som tak nechala robit tricko, a robia to nazehlenim, ja som davala len male, A5 a vyslo ma to 1,5O€, cim vacsi obrazok, tym drahsie..a zalezi aj od firmy...
jedine ceruzkou...... ale nee..normalne si to daj do nejakej firmy alebo ak ti staci malovat a nie potlacat tak skus farby na textil...tie len potom zazehlis a drzia... a pokial to tak strasne chces tlacit tak si kup razitka a napatli ich tou farbou na textil...urcite to pojde....
Inač v Okate to robia tak, že ak máš niečo jednofarebné, napríklad nejaký nápis, tak to môžu urobiť takou akoby chlpatou látkou, to je vraj nakvalitnejšie alebo potom takou akoby fóliou, jednofarebnou alebo sa potom dá dať urobiť fotografia a to nie je moc kvalitné, ale tým si zas môžeš dať urobiť obrázky a tak.
@krutafunebracka len skoda ze OKAT je docela drahy...co som pozerala ceny...ja som bola na Mariánskej, a až na to že mi to nažehlili inam ako som chcela , sa mi to zdá kvalitné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
on robí lacno a dobre... pikachuho veľkého asi 15cm mi nažehlil cca za 100Sk ale to už bolo pred rokom...odvtedy som tam nebola ale už by som mala