..nemôžeš...nedá sa to..a ak sa to niekomu podarí, tak v podstate zneužíva chyby birdzu .. aspon tak myslím ja
..ved anketa je o tom, že si máš vybrať jednu možnosť - tá ktorá ti je najbližšia..pokiaľ sa nevieš rozhodnúť, stále máš možnosť napísať to svoje do komentára
otvoriť si okno s anketou toľkokrát, koľkokrát chceš hlasovať, počkať kým sa každé načíta, a potom v každom okne zahlasovať za inú možnosť. A potom už len v každom okne odoslať hlas...
MOŽNOSŤ 2 (neodporúčam tým, ktorí majú veľmi rýchle pripojenie)
Kliknúť na možnosť, zahlasovať, hneď kliknúť na ďalšiu, zahlasovať... A tak ďalej. Teraz som si to skúsil. Prvý krát som svojmu superpomalému pripojeniu za niečo vďačný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
to sa neda vysvetlit
..ved anketa je o tom, že si máš vybrať jednu možnosť - tá ktorá ti je najbližšia..pokiaľ sa nevieš rozhodnúť, stále máš možnosť napísať to svoje do komentára
A neopovážte sa niekto prezradiť ako sa to dá!
preto to povedzte len mňe
otvoriť si okno s anketou toľkokrát, koľkokrát chceš hlasovať, počkať kým sa každé načíta, a potom v každom okne zahlasovať za inú možnosť. A potom už len v každom okne odoslať hlas...
Takto to robím ja, ako to robia iní, to neviem
@foxhound
@fxx
prezradil som. Prídete ma zbiť?
@fxx /452315-foto.html Je to ľahké stačí porozmýšlať.
@fxx Len toľko že nieste jediní čo to vedia.
Kliknúť na možnosť, zahlasovať, hneď kliknúť na ďalšiu, zahlasovať... A tak ďalej. Teraz som si to skúsil. Prvý krát som svojmu superpomalému pripojeniu za niečo vďačný
Lebo aj som toto vygúglila..
@tomas no teraz by sa to už mohlo opraviť,lebo to bude každý robiť
ak je normalna anketa tak je jasne ze sa zahlasuje za jednu moznost..
avsak pri niektorych anketach su fakt i dve tri "spravne" tak preco nie..
vyrazny problem v tom nevidim.. i tak je 90% ankiet o nicom