@cupcake182 no teraz ti to neviem presne povedať, ale bude to niečo takéto a namiesto toho add asi treba dať edit ale nie som istý a za tým číslo toho uploadnutého videa a to zistíš keď si na neho v svojej webke klikneš...máš tam názov toho videa a za tým také 4miestne číslo-video.html a to číslo potrebuješ...ale ako vravím... neviem to teraz presne...
@cupcake182 no a keď si ho uploadovala, tak prečo si nedala taký názov aký si dať chcela? lebo po tom uploadnutí si mala pokračovať na tú ďalšiu stránku, kde by si si to upravila
@cupcake182 hm môžme sa dohodnúť tak, že keď budem najbližšie ja uplodovať nejaké svoje video, tak že ti vlastne upravím aj to tvoje ak sa mi to bude dať... napíš mi do TSky že aký názov to má mať a aký popis...neviem či sa to bude dať cez môj účet (o čom pochybujem), ale tak minimálne ti dám už presný link ako si to môžeš sama upraviť dobre?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a to zistím kde?
» tv.birdz.sk/upravit/videa/a...
Klikneš naň pravou myškou a vyberieš z ponuky "Premenovať"
nechápem
dobre nechajme to tak
na mňa je všetko veľmi zložité (ach)
videoblogu
lebo mne to nešlo sem dať...ja som ani nevedela že sa to tu dalo..