... Predvčerom zomrel môjmu dobrému kamarátovi (ktorého chcem) spolužiak a strašne sa kôli tomu trápi rada by som mu nejako pomohla, podporila ho... donedávna bol on ten čo dodával mojím perám úsmev a teraz ked sa trápi trápim sa aj já a pritom ani to
No... ked umrel moj naj kamos chcel som byt sam. Pravdupovediac vela som toho nepotreboval lebo toto je nieco s cim sa clovek musi vyrovnat a ziadne slova nepomozu. Ale ak sa necha , obim ho tak silno aby citil, ze si tu vzdy pre neho. To by mohlo pomoct.
Ale zdoraznujem ak sa necha ... mozno sa nenecha. Cloveku sa toho v hlave odohrava strasne vela v takychto chvilach.
najviac čo môžeš spraviť je dať mu vedieť že si pri ňom (ak chce)... viac sa v takýchto veciach príliš spraviť nedá, maximálne mu nejak odviesť pozornosť, niečím ho zamestnať, ťahať von, alebo tak, ale to asi nie hneď takto tesne, musíš mu nechať trošku času kým sa v tom smútku "vykúpe" dostatočne, aby mu potom nebolo blbé ísť ďalej... ale viac asi naozaj spraviť nemôžeš...
no šak ja mu dávam najavo že som tu pre neho ale práveže on o to moc nestojí a aj tak teraz moc nevídavame ale mali sme ísť zajtra na disku lenže on tam ťažko pojde ked je z toho taký mimo..
Hlavne žiadne otázky.. a ako bolo spomínané objím ho ak mu to nebude vadiť..mňa pri ockovej smrti rozladilo všetko..ja som sa mohla rozprávať len s jednou osobou..nedokázala som vtedy nič. A všetko ma rozčuľovalo.. len mu daj tú istotu,že si pri ňom to veľmi pomôže. Ja som ju nemala ani v najlepších kamarátkach to ma mrzelo veľmi...
Tiez mi zomrel spoluziak, potom 16 rocna kamaratka, potom 18 rocny kamrat sa hodil pod vlak a nedavno dost medializovane to bolo kde havarovali mladi pri Suranich a tam boli moje dve dobre kamaratky ktore mali tiez 20 rokov. Takze viem ako mu je tiez som bol mimo z toho a doteraz stale spominam-nezabudol som. Cas lieci.
Ako tu uz zaznelo- ziadne otazky. tiez som mala tendenciu zistovat ako naco preco.. .ale nie. Proste chod za nim, vysvetli mu, ze ho nerada takto vidis, ze si tu vzdy pre neho, ked cokolvek aj ked sa bude chciet len porozpravat... neda sa kvoli tomu dokopy ale pomoze to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale zdoraznujem ak sa necha ... mozno sa nenecha. Cloveku sa toho v hlave odohrava strasne vela v takychto chvilach.
každý sa s tým vyrovnáva po svojom
ked sa niekomu nieco take stane, tazko rozveselit cloveka..neda sa to..treba len stat pri nom a ono ho to po case prejde..otazka je, po ako dlhom case
ale to som zas ja