...Začalo to asi pred pol rokom, spoznali sme sa bol mi veľmi sympaticky stretavali sme sa na diskách a iných akciach kde sme sa aj pár bozkávali a postupne som zistila že ho mám rada a chcem ho, asi pred mesiacom a pol sme šli spolu von a mali sme sex...
Kašli na to. Ak píšeš, že je kurevník, tak to nezmeníš a bude ťa chcieť len na sex. On sa zmení, ale až keď bude starší, teraz mu to tak vyhovuje, takéto "diskotékové vzťahy".
držím palce teda, vzťah s takým chlapom je dosť... zvláštny. nerob okolo toho haló, narovinu mu to povedz, nejak sa odhodlaj.. lebo čo chlapovi nepovieš priamo, to nepochopí
@unchained tak to potom meni celu situaciu ti poviem... teraz niesu kurvička ale hlupa kurvička , prepač ale snad sa poučiš že nam je to ukradnute (chlapom všeobecne) s kým sa vyspime to je živočišnypud
@ameliepoulain lebo som hlúpa :/ ja som sa do neho zamilovávala postupne a že ho ľubim som zistila po tom ako sme mali spolu sex pretože u mňa to bolo po prvý krát..
"...Jednoducho sa v nom nevyznám, predvčerom mi dokonca povedal že ma ma rád.. lenže cez víkend sme boli v tom klube bolo super zas ma tam obychtkával a pod. ale ked som odišla zajebával sa s inou babou..."
"Pred pár dňami som mala svoj prvý pohlaný styk...
Najskor som priatela spravila ústne, potom sme mali sex bez kondómu, nevystriekal sa do mňa ale počula som že je možnosť že niečo ušlo i keď som ho potom dorábala ústami a vystriekal sa až tam... bojím sa že som tehotná je to možné ?"
a teraz toto.
Možno to poviem tvrdo ale si naivná a blbá súčasne. Pochop že ťa použil a nemá o teba už záujem ak by mal už dávno by ho prejavil. Vôbec ten nápad sa zo sukničkárom vyspať aby bol s tebou je postavený na hlavu. Spýtaj sa otca alebo brata alebo aspoň mami čo robíš zle. Totálne nechápeš ako takíto chalani zmýšľajú? Áno mohla si ho získať ale vďaka tomu čo si urobila už žiaden normálny vzťah nebude. Nepochybuj že pre neho veľkú cenu nemáš.
Fakt som hnusný...ale hlavu hore a zabudni na neho z chýb sa treba poučiť. Trošku úcty k sebe samej by nezaškodilo. Dúfam že sa nebudeš hnevať je to v dobrom.
@22 oka, tu nemam co dodat.. ja som za trosku tradicnejsi postup vo vzrahu.. ale radia ti dobre, nechaj si este ten kusok sebaucty a vykasli sa na neho..
prosim ta zajdi k psychologovi ten ta usmerni ze v akom veku vobec si ---- dufam ze nemas 18 lebo to tu potom mentalna uroven na slovensku strasne klesa ...mam pocit ze to sposobuju prave tie spominane diskoteky a hudba na nich
ale sorry, tak mas v profile 2 vety, z toho jednu zle napisanu, chces zbalit kurevnika na sex, vyspala si sa s nim - bol tvoj prvy - ale uz ta nejako nechce
@unchained z psychologickeho hľadiska ak si sa hrala na kurvičku len aby si bola sním a vyspala si sa sním a zaľúbila. On mal stebou sex a to je všetko čo od teba chcel lebo ako si sama napísala že je kurevník.
ak je naozaj kurevník tak aj keby sa dohodnete niekde ísť spolu von ide mu iba o jedno o sex. (mám pocit že ani až tak moc nechce) pocit máš správny on nechce teba on chce to čo máš v nohavičkách.
hmmm...asi to vyznie strašne škaredo ale zjavne ťa len využil a kašli naňho ...zabudni najrýchlejšie ako sa dá ...tiež som s tým mala dočinenia...nečakaj koniec ako v romantických filmoch
@unchained prepáč, ale fakt si hlúpa. Áno, na to, ako máme v takýchto situáciách postupovať prídeme až po nejakých tých omyloch, ale toto...?
Sorry, možno som staromódna, ale prísť o panenstvo s chalanom, s ktorým nechodíš, mi príde celkovo na hlavu. A to, že si sa s ním vyspala len preto, aby si ho nejako zaujala, to už je úplná debilina...lebo ty si sa s ním vyspala z citu a zaľúbila sa. On ťa pretiahol, lebo si mu "dala". Bol by hlúpy, keby si nevzal, keď sa mu dávaš na striebornom podnose...
A tým pádom si preňho stratila cenu. Predala si sa príliš lacno. Si ďaľší zárez na zárubni.
Do budúcnosti - postupnosť je, moja drahá, úplne iná. Stratneš chalana. Zaujme ťa. Tráv s ním čas. Bav sa s ním. Dajme tomu, že sa bozkávajte, ale nespi s ním hneď, hlavne ak je to kurevník. Ak uvidí, že preňho nie si taká ľahká korisť, bude si ťa dobýjať a zaujmeš ho práve tým, že si iná, ako tie ostatné, čo mu dali hneď. (Predpokladam, že je to nejaký jebač, keď je kurevník, ako píšeš). Ak sa zamiluje, moja osobná skúsenosť je taká, že práve títo chalani sa vedia obrátiť o 180°a milovať celým srdcom.
Jedného takého mám teraz a jedného som mala ako prvého chalana, ale s ním som sa vyspala, až keď sme spolu chodili už mesiac a ľúbila som ho a aj on mňa...a nie že v parku a bez gumy....sorry, zachovala si sa ako kurva.
@pinci ma pravdu,daktore ste take naivne,ze uz ja pritom normalne smutim a nechcem uz dotycnu vymrdat,ale ked sa podari a je prilezitost,preco nie.Horsie je sa ich potom zbavit.Teraz to riesim tak,ze nosim zo sebou moj rezervny mobil a davam druhe cislo,ktore potom vypinam.Ale ked je holka dobra,tak sa jej este zo 2,3 razy ozvem
@pavlinkaa Neviem o com snivas.Ja mam 27 a este stale bavia diskotekove vztahy a jednorazovky,a nemam v plane to menit ani najblizsiu dobu.A teraz ma to chyta este viac a viac,nechcem z tym skoncit.Z mojich skusenosti ti viem povedat,ze zeny su este vacsie svine ako chlapi.Milujuci manzel doma s dcerou a mama vonka mrda(sama sa ponukla).To je moj posledny pripad,ktory som zazil
ja som este furt nepredychal ako niekto moze byt takto sprosty ....ja proste sem pridem precitam si a hned mam krajsi den ...plus aj tie stare zalozene diskusie
OMG! ja mám 16 tiež som všelijaká ale toto by som neurobila Ked o mna nemá chalan záujem tak sa snažím nanho zabudnuť a nie vnucovať sa mu až sa s ním nakoniec vyspím a aj tak ma potom bude mať na háku... A to som si myslela že staršie baby ako ja su mudrejšie... :/
s takymto chces vzah? ak si este uplne neklesla pod svoju uroven, tak bal svestky prec od neho....ja len dufam, ze sa z tohto poucis....ze byt perverzna, aby som ho dostala...ty kokos, by mi muselo drbat, aby som az tak klesla.....nic v zlom...
@unchained dohodni si s nim stretko a povedz mu/naznač že ho vnimaš inak.....že k nemu citiš niečo viac-určite to na neho nevyvaľ narovinu-môže to zobrať aj ,,tragicky"......je to takto lepšie lebo budeš vidieť priamo jeho reakciu .....ak ťa odmietne nezufaj, možno to urobi len zo strachu lebo nebude mať inu cestu escape ....necha si to v hlave uležať a potom sa uvidi veľa šťastia....ukaž mu čo je v tebe, buď prirodzená a uvidiš že to už potom pojde sam
ta...len mu to jednoducho povedz...žiješ len raz...nemáš čo stratiť...ked je debil ta to nepochopi... a ked je normalny ta budete spolu nemáš čo stratiť
je to krute,ale okasli ho!ak si sa donho fakt zalubila tak to bude tahsie,ale aspon to skus ...chlapa nezmenis a tento by nebol dobry...urcite si zasluzis viac ,niekoho kto ta mozno s tym lubim ta predbehne a tvoja reakcia bude podobna ...no od suknickarov radsej ruky prec...su to zvacsa muzi ktori o sebe vadia ze su pritazlivy a pretoze im to prilis vela zien dava najavo, maloktoru si vazia....ale vzhladom na okolnosti mu to povec ak to tak fakt myslis..ale ak je taky aky je,necakaj bohvieco a ak by zareagoval zle,hlavu hore, pretoze od tej chvile by bol urcite kazdy druhy lepsi
nehovor mu nič. vyser sa rovno naňho, nemá to zmysel. neznamenáš preňho nič viac, ako len kus handry, ktorú môže použiť, kedy sa mu zachce. s najväčšou pravdepodobnosťou vie, že ti nie je ľahostajný, a bude to využívať dovtedy, dokým mu to ty dovolíš.
nebuď hlúpa, je a bude to ťažké, ale jediný spôsob je nevyhľadávať jeho prítomnosť a zabudnúť na nejaké city k nemu.
on je kurevnik, no a ty si potom co, ked sa znizujes na jeho uroven len preto, aby si sa k takemu "kurevnikovi" dostala, ked dobre vies, o co mu ide?...
podľa mna si krava a mala si ho najprv dobre spoznať že aký je. .a ked je kurevník tak nieje o čom hovoriť ved taký chlap chce babu iba do postele a ty si sním šla a teraz si steba určiťe dakde robí piču a si mu ukradntá, ved on ťa chcel iba na sex ne . a potom zasa si druhú takú babu podľa mňa nájde .ja som skoro nečo podobné zažila dvá krát ale len skoro na štastie som všetko rýchlo ukončila a to je super a tý chlani sa ani do taraz nezmenili.
Preppáč, je naivné si myslieť-no a čo ked to hovorí klaun!- že kurevník sa kôli tebe kurevníkom odstane...ja by soms a na tvojom mieste nanho vysra.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
@rockmysoul napríklad teraz je ten moment kedy zastal a chce vytiecť
23.1. » www.birdz.sk/forum/ako-mam-p...
"...Viem že to znie divno ale on je v tomto dosť divný..
myslí si že mám chalanov ešte čas, ale my sa lúbime a už to nechcem otcovi tajiť.."
8.3 . » www.birdz.sk/forum/nevyznam-...
"...Jednoducho sa v nom nevyznám, predvčerom mi dokonca povedal že ma ma rád.. lenže cez víkend sme boli v tom klube bolo super zas ma tam obychtkával a pod. ale ked som odišla zajebával sa s inou babou..."
1.5. » www.birdz.sk/forum/mozem-byt...
"Pred pár dňami som mala svoj prvý pohlaný styk...
Najskor som priatela spravila ústne, potom sme mali sex bez kondómu, nevystriekal sa do mňa ale počula som že je možnosť že niečo ušlo i keď som ho potom dorábala ústami a vystriekal sa až tam... bojím sa že som tehotná je to možné ?"
a teraz toto.
Možno to poviem tvrdo ale si naivná a blbá súčasne. Pochop že ťa použil a nemá o teba už záujem ak by mal už dávno by ho prejavil. Vôbec ten nápad sa zo sukničkárom vyspať aby bol s tebou je postavený na hlavu. Spýtaj sa otca alebo brata alebo aspoň mami čo robíš zle. Totálne nechápeš ako takíto chalani zmýšľajú? Áno mohla si ho získať ale vďaka tomu čo si urobila už žiaden normálny vzťah nebude. Nepochybuj že pre neho veľkú cenu nemáš.
Fakt som hnusný...ale hlavu hore a zabudni na neho z chýb sa treba poučiť. Trošku úcty k sebe samej by nezaškodilo. Dúfam že sa nebudeš hnevať je to v dobrom.
Mozte sa dohodnut na sexe ale viac necakaj, nepredpokladam ze od neho viac dostanes...
to mu posli na FB nastenku
ale sorry, tak mas v profile 2 vety, z toho jednu zle napisanu, chces zbalit kurevnika na sex, vyspala si sa s nim - bol tvoj prvy - ale uz ta nejako nechce
ty si odkial dievca zlate? od Mattela?
ak je naozaj kurevník tak aj keby sa dohodnete niekde ísť spolu von ide mu iba o jedno o sex. (mám pocit že ani až tak moc nechce) pocit máš správny on nechce teba on chce to čo máš v nohavičkách.
@unchained prepáč, ale fakt si hlúpa. Áno, na to, ako máme v takýchto situáciách postupovať prídeme až po nejakých tých omyloch, ale toto...?
Sorry, možno som staromódna, ale prísť o panenstvo s chalanom, s ktorým nechodíš, mi príde celkovo na hlavu. A to, že si sa s ním vyspala len preto, aby si ho nejako zaujala, to už je úplná debilina...lebo ty si sa s ním vyspala z citu a zaľúbila sa. On ťa pretiahol, lebo si mu "dala". Bol by hlúpy, keby si nevzal, keď sa mu dávaš na striebornom podnose...
A tým pádom si preňho stratila cenu. Predala si sa príliš lacno. Si ďaľší zárez na zárubni.
Do budúcnosti - postupnosť je, moja drahá, úplne iná. Stratneš chalana. Zaujme ťa. Tráv s ním čas. Bav sa s ním. Dajme tomu, že sa bozkávajte, ale nespi s ním hneď, hlavne ak je to kurevník. Ak uvidí, že preňho nie si taká ľahká korisť, bude si ťa dobýjať a zaujmeš ho práve tým, že si iná, ako tie ostatné, čo mu dali hneď. (Predpokladam, že je to nejaký jebač, keď je kurevník, ako píšeš). Ak sa zamiluje, moja osobná skúsenosť je taká, že práve títo chalani sa vedia obrátiť o 180°a milovať celým srdcom.
Jedného takého mám teraz a jedného som mala ako prvého chalana, ale s ním som sa vyspala, až keď sme spolu chodili už mesiac a ľúbila som ho a aj on mňa...a nie že v parku a bez gumy....sorry, zachovala si sa ako kurva.
@unchained Ja by som Ta aj bral
Vidíš tam snáď uvedený vek, kedy by to malo chlapa prestať baviť?!
Ver tomu, že do 60tky sa zmeníš a môžeš si hovoriť, čo chceš, ale je to tak.
to fakt máte taký otrasný vkus či čo ? už druhá diskusia o chlapcoch, ktorí si trápenie kvôli nim nezaslúžia ...
Si divná, fest divná, daj sa vieš čo!
nebuď hlúpa, je a bude to ťažké, ale jediný spôsob je nevyhľadávať jeho prítomnosť a zabudnúť na nejaké city k nemu.
ako hovorí @james144 , ak aj tá šanca niekedy bola, tak teraz už je neskoro, asi tak neskoro ako písať do tejto diskusie koment