@upirka113 prepač ale nepochopila si to dobre,ten chlapec jedna z holkami ako z ponozkam vies?kvoli tomu ze si newie vazit holku preto to chcem urobit,, uz mi zlomil sdrdce,,aj viacerim
a ked je suknickar preco si do toho vobec isla? on z toho bud vyrastie, alebo bude taky az do smrti a ak je taky naozaj tak mu srdce zlomis asi tazko, bude ta mat hlboko v <>..
@malapohroma on taky daakedi nebol ale zmenilo ho kamosi,predtym to bol uzastny chlapec,citlivy,mily skratka vpohohde,sak ho poznam uz 2roky ta viem jaky je ...
@16 ak áno, nedá sa to ale naplánovať. toto je skutočný život, nie americký film, kde si dievčatá do detailu naplánujú, ako sa do jednej z nich zamiluje, ako ešte do nikoho.
nehraj sa na boha. dostane lekciu, keď ju dostane.
Poznala som takého, zlomil mi srdce a teraz ho mám totálne v <>! A prednedávnom ma stretol a povedal mi, že mám krásne vlasy. Pozrela som na neho, otočila sa a išla preč . On si nezaslúži babu, ale je to jeho vec ako s nimi narába a keď sú také jebnuté, že mu naletie. No prosím! Ale nikdy by som mu neublížila, pretože by som to ani nedokázala a on na to príde sám, že prišiel o veľa!
@neith74 mala som uz neraz zlomene srdce, a to naozaj necem..ja len cem aby si konecne uvedomil ze aj mi mame city...a on si to uvedomi asi iba vtedy ked to zazije na vlastnej koži...
@21 jj kamoši menia ľudí .... aj môjho bývalého zmenili s úžasného chalana na feťáka, čo je schopný už len napísať ok xD a nevie, čo chce .. :/ škoda no ... a nerob mu zle, bo ešte sa ti to vypomstí ...ver mi
14-ka hovori o zlomenych srdciach!! zabite ma! asi pouzijem @31
sa nauc jedno.. ty sloveka takym detinskym cinom nezmenis.. akurat z toho vyjdes ako trubka lebo ked toto robi s dievcatami co robi sa vam vyseri ena hlavy vsetkym a vy z toho vyjdete ako trapky a najblizsie tu zaloste nieco typu: Ako si vyliecit zlomene srdce??
+ suhlasim s @23 toto nie je americky film. chces byt velka slecna tak sa nespravaj ako decko
@lelinka666 Človek sa učí (VRAJ) na vlastných chybách.. Ale učiť sa na chybách iných je chytrejšie . Pokial nieje postihnutý retard vymletý, tak si to uvedomí.. Pochybujem že nieje xD
Nebol to asi dobrý nápad, vytvoriť o tom fórum... Ja ťa neodsudzujem za to, že chceš zlomiť srdce niekomu, kto ho zlomil tebe. Nie si žiadna piča. Si normálna baba zo zlomeným srdcom. Sukničkárovi ho nezlomíš... Kašli na neho, nestojí ti za to Ignoruj ho, lebo s ním nič nespravíš. Zlomené srdce sa vylieči, buď časom alebo láskou. Nájdi si niekoho, kto ťa bude mať rád a s kým budeš šťastná
prečo chceš nekomu zlomit srdce? vies ako to bolí?
vidiet slzy človeka ktorému to urobíš? teraz si myslíš že to je najlepšie.najlepšia pomsta. ale je to dvojsečné. všetko zlé čo spravíš sa ti vráti. a bude to boliet o to viac.zažila som to dvakrát.drukýkrát iba dnes. nerob to umýselne. snaz sa srdcia nelamat,nez uz sa stalo cokolvek
ked je taky suknickar, tak sa na teba nenamota, zrejme je velmi mlady a chce si zatial len užívat... vykasli sa na neho, vlastne... do 17 sa vykasli na chalanov, zbytočne sa budes trapit, maloktorá taka to detská laska vydržala...
toto je dvovod preco nebalim, nechcem, nerandim, s dievcata ako je ona...to sa potom stane! a ked sa to stane a nechala ma koli inemu a zisti ze ju nechce a tak sa jej zacne cniet po byvalom a doplazi sa ako had!
poriadne ho namotaj ,nech sa do teba šialene zamiluje (ak to je možné) a potom ho odkopni ,a ešte mu na konci môžeš povedať aj všetko ..prečo si to spravila atd to najviac bolí proste úplne ho "zabiť "ale je asi pravda ,že taký sukničkár sa nezamiluje len tak ,takže to budeš mať ťažké ,
AJ MNE JEDEN CHALAN ZLOMIL SRDCE A NAPOKON SOM ZISTILA ŽE JE TO SPROSTE DECKO KTORE NEVIE ČO CHCE NAOZAJ JE TO LEN TRAPOŠINA DNA A TAKYTO KOKOTI SA NAJDU VZDY A VSADE ONO ICH TO CASOM PREJDE A TVOJA ZLOST VOCI NEMU TIEZ NEKAZ SI ZIVOT...A NAVYSE AJ TAK MAS LEN 14 NEZOBERAJ S A TAKYMITO VZTAHMI ALE RADSEJ MYSLI NA SKOLU
@veryhappyhippo ale samozrejme že aj chalani maju city (podakttory) ale mali by ste sa niektory naucit ich aj prejavit lebo v urocitych situaciach sa ppsravate akoby ste nemali srdce...
@lelinka666 neviem načo ísť za pomstou, všetko sa každému vráti samo. Nie vždy sa oplatí hrať na Zora pomstiteľa. Možno nie je sukničkár, iba tie doteraz (vrátane teba) nemal rád tak, ak by ste chceli.. ale hold, to už je riziko zamilovanosti. Keby má každý človek ublížiť tomu, kto ho opustil, tak by sme nič iné nerobili.
Ty si teda dobrá pi*a. Potom že chlapi sú svine... minulý týždeň sa mi stalo to, čo sa ty chystáš spraviť jemu, a tak vopred dúfam že jak si sprostá, tak si škaredá a nemáš mu šancu to srdce "zlomiť".
tak ked jedna s dievcatami ako s ponozkami, tak to by si musela byt ina femme fatale aby si mala sancu mu zlomit srdce prinajlepsom bude brat zbalenie nejakej baby ako vyzvu, ale pokial tam nepojde o citovu angazovanost z jeho strany, tak zlomenie srdca neprichadza do uvahy.
@60@lelinka666 no je zima, vies ako...nenesu tak dobre ako v lete. ale nestazujem sa, susedovi vcera tchor zahrdusil jednu nosnicu, mne aspon ziju, aj ked nenesu az tak super.
@scandalous a preco? chce niekomu ublizit... take veci sa nemaju riesit.. a ak mas niekoho uprimne rad... tak nechces mu zlomit srdce... aj ked vies ze ti ublizil ty jemu nechces...
Dievča zlaté, keď budeš mať o 5-6 rokov viac pochopíš, akú neuveriteľnú sprostosť a prízemnosť si napísala.
Veci sa dajú riešiť aj inak, jak ubližovaním druhým, ale také detinské a nedozreté p*če na to prídu, až keď sa im to raz dvojnásobne vráti a budú doma vyrevovať do vankúša,... i keď nie všetky na to prídu,.. najmä tie, ktorých hodnota IQ presahuje dvojciferné číslo...
tak, aby sa ti to vrátilo aj s úrokmi. horšie a hnusnejšie. a skoč z okna
keď mu ho polámeš, viac o teba nezakopne žiaden, lebo bude verejne známe že si chladnokrvná sajha. chalani nie sú dievčatá, on nebude ako ty revať pol roka do vankúša a sťažovať sa kamarátom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
si pica. strasna.
a potom ze cloveku by si nikdy nemala lamat srdce (ach) nech ti hociako ublizil.. (v laske)
dievča, daj si facku !!!!
tak sa na to vykasli
nehraj sa na boha. dostane lekciu, keď ju dostane.
sa nauc jedno.. ty sloveka takym detinskym cinom nezmenis.. akurat z toho vyjdes ako trubka lebo ked toto robi s dievcatami co robi sa vam vyseri ena hlavy vsetkym a vy z toho vyjdete ako trapky a najblizsie tu zaloste nieco typu: Ako si vyliecit zlomene srdce??
+ suhlasim s @23 toto nie je americky film. chces byt velka slecna tak sa nespravaj ako decko
vidiet slzy človeka ktorému to urobíš? teraz si myslíš že to je najlepšie.najlepšia pomsta. ale je to dvojsečné. všetko zlé čo spravíš sa ti vráti. a bude to boliet o to viac.zažila som to dvakrát.drukýkrát iba dnes. nerob to umýselne. snaz sa srdcia nelamat,nez uz sa stalo cokolvek
@misachan Dúfam, že to čo najskôr prejde .. prebolí
lebo zlomiť mu môžeš aj to cukrlátko čo ti dal v cirkuse........
?
len aby si to potom nelutovala!!!
je to tak isto ako s dievcatami: daktori su svine daktori nie
@lelinka666 neviem načo ísť za pomstou, všetko sa každému vráti samo. Nie vždy sa oplatí hrať na Zora pomstiteľa. Možno nie je sukničkár, iba tie doteraz (vrátane teba) nemal rád tak, ak by ste chceli.. ale hold, to už je riziko zamilovanosti. Keby má každý človek ublížiť tomu, kto ho opustil, tak by sme nič iné nerobili.
Preber sa a ži ďalej...
takze tu neplet vyjadrovanie citov nie je to o pohlavi ale o osobnosti ako kto vyjadruje city...
a stvu ma kecy ze chlapci nemaju srdce len preto ze niekto im prejavil inac lasku ako ony chceli...
akoby ludia nechapali ze kazdy je clovek...
dobre?
@lelinka666 ty si riadna piča.
druhý rofl z 80 komentov
tretí rofl z autorky diskusie ...
štvrtý rofl z troch predchádzajúci roflov...
Budeš to lutovať.
Nezhadzuj sa na jeho úroveň. To, že on ublížil tebe, neznamná, že spravíš to isté aj ty jemu. Len sa ponížiš a budeš za primitívnu ty, nie on.
Máte len 14.. a akí sú chalani v 14 ani nehovorím.
Veci sa dajú riešiť aj inak, jak ubližovaním druhým, ale také detinské a nedozreté p*če na to prídu, až keď sa im to raz dvojnásobne vráti a budú doma vyrevovať do vankúša,... i keď nie všetky na to prídu,.. najmä tie, ktorých hodnota IQ presahuje dvojciferné číslo...
prajem ti to na vianoce, nemáš začo
Prečo mu radšej nezlomíš ego?
A okrem toho, keď niekto nechce, srdce mu z ničoho nič nezlomíš, zvlášť nie, ak pôjdeš podľa návodu...
Staraj sa radšej o seba
keď mu ho polámeš, viac o teba nezakopne žiaden, lebo bude verejne známe že si chladnokrvná sajha. chalani nie sú dievčatá, on nebude ako ty revať pol roka do vankúša a sťažovať sa kamarátom.
@49
D