co k tomu ...ked ona rozmysla podobne ...lebo ty po nej ides pre vzhlad a ona pojde tiez po vzhlade tak urcite jej to vycitat nemozes ze s tebou nic nechce mat a hlavne babu spoznaj aj po inych strankach ako to ze je pekna a vie tancovat to do vztahu nestaci
ked sa ti obocie nechce trhat, nezasluzis si peknu babu co si ho trha. omg sak to je 1 minuta raz za tyzden, normalne si ho trhaj O.o ja by som tiez nemala zaujem keby vidim ze ten chalan ma uplne v pici jak vyzera zatial co ja by som sa o seba aspon trochu starala. pinzetu na obocie, strojcek na zuby, nakupy nejakeho fajn oblecenia s kamoskou a hned mas vacsiu sancu, zbytok zavisi od teba
budem hnusná..ale ona na teba z vysoka sere a má na dohľade iných...toto nemáš americký gýčový film...chalani ktorí si neveria a hovoria o sebe len v zlom nikoho nezaujmú...tak sa vzchop...
baby maju rady sebavedomych chalanov, ale nie namyslenych... Ty si sa dal k zemi az po korene stromu, tato tema je v top 1o-ke... videlo to vela ludi... podla mna to zmaz a trosku na tom zapracuj...
videl som veeeelmi skaredych chlapov s modelkami a neboli bohatii... dva priklady co aj osobne poznam... ani ja nie som bohvie co a nevravim ze som mal skaredu babu
preboha chlapče, musíš si aspoň trocha veriť! a nie toto tu čo píšeš o sebe, a vôbec, veľa veci sa dá zmeniť, ak si myslíš že máš krivé zuby, daj si strojček, ale len si preboha ver..ale nebuď namyslený to je ďalší extrém...a neštuduj príručky, rob tak ako cítiš...držím palce
@garza nikto ti nenapíše absolútny návod na vytvorenie vážneho vzťahu zo ženou. Na to aby si nieaku zbalil nepotrebuješ byť vôbec fešák, uvedom si, že každá má svoju vlastnú hlavu. Videl som plno čudákov čo vypadali ako bezďáci a obletovali ich tie najkrajšie holky.
Kým sa neprestaneš správať ako nula a kým neprestaneš poukazovať iba na svoje negatíva tak nikdy nazískaš to čo chceš a to platí nie len vo vzťahoch. Teraz ale nechcem povedať, že máš prísť za ňou a povedať vykladať jej o svojej nekonečnej múdrosti a iných prednostiach .
@garza skoro som zabudol na tanec na diskotéko, IMPROVIZUJ. Vymysli / odkukaj pohyby skombinuj z hudbou a neopakuj celú diskotéku sériu rovnakých pohybov. Sem tam je dobré spraviť dačo vtipné.
Nenacvičoval by som to, lebo ak budeš tancovať ako malí boh a tváriť sa ako keby ti ráno zdochol pes tak tiež sa do tanca s tebou nepustí moc dievčat.
Tak ak nie si nejak extra škaredý do tváre, dá sa toho veľa napraviť. Začni vlasmi to je to najjednoduchšie proste sa daj ostihať . Ja som mala tiež krivé zuby a zajtra mi dávajú dole strojček takže tie zuby sa tiež dajú vyriešiť. K obočiu dodám len tolko, že ťa asi nezabije venovať tomu dve minúty raz do týždňa. K tomu nejaké nové občenie, stačia normálne rifle a zopár tričiek a je to.
A hlavne si mysím, že momentálne nemáš šancu na žiadny vzťah kedže je z teba len kôpka komplexov. Proste rob niečo pre to, aby si sa mal rád sám a potom aj tie vzťahy prídu. That's all .
Ale z toho že si chudý si vôbec nič nerob ... aj ja som a stále mam holky len skôr sa viacej o seba staraj navštevuj fitko pre image, obliekaj sa štýlovo a tak .... skôr na disko nehľadaj ja som v živote nebol a tam schopných nenajdeš len alkáčov alebo skôr sex na večer.
neni to tak davno co som riesil nieco podobne..teda nebol som z toho taky hotovy a aj sebavedomie mam podla mna na dost vysokej urovni asi pred mesiacom my @vanellus poslal link na jednu stranku a to mi tiez dost pomohlo ku mojej zmene
ked si ty sam uvedomujes ze si ohavný a čo ja viem čo ešte, tak s tym nieco sprav...ak máš nejakú kamošku, tak si od nej vypýtaj radu...nakup si nové veci...venuj sa nejakým činnostiam...tym myslím začni chodiť na nejaký šport. a prídeš na iné myšlienky a nebudeš sa trápiť nad tým ze si aký " škaredý "..začni sa mať trocha rád a hlavu hore..držím palce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ak budeš na verejnosť vyhlasovať, že si škaredý a inak sa zhadzovať, tvoje šance sú MIKROSKOPICKE!!!
(toto by som ti dal vytetovať na prdel"!) "Ak nedokážeš naplno milovať sám seba, nikdy nedokážeš milovať aj niekoho iného"
v prvom rade čítaj: » www.birdz.sk/webka/vanellus/...
pýtaj sa a rád ti dám aj nejaké odpovede
videl som veeeelmi skaredych chlapov s modelkami a neboli bohatii... dva priklady co aj osobne poznam... ani ja nie som bohvie co a nevravim ze som mal skaredu babu
@garza nikto ti nenapíše absolútny návod na vytvorenie vážneho vzťahu zo ženou. Na to aby si nieaku zbalil nepotrebuješ byť vôbec fešák, uvedom si, že každá má svoju vlastnú hlavu. Videl som plno čudákov čo vypadali ako bezďáci a obletovali ich tie najkrajšie holky.
Kým sa neprestaneš správať ako nula a kým neprestaneš poukazovať iba na svoje negatíva tak nikdy nazískaš to čo chceš a to platí nie len vo vzťahoch. Teraz ale nechcem povedať, že máš prísť za ňou a povedať vykladať jej o svojej nekonečnej múdrosti a iných prednostiach .
Nechaj ju nech sa sama začne zaujímať
Nenacvičoval by som to, lebo ak budeš tancovať ako malí boh a tváriť sa ako keby ti ráno zdochol pes tak tiež sa do tanca s tebou nepustí moc dievčat.
ved sa vzchop...a ked si naozaj taky spatny tak velke sance nemas...
A hlavne si mysím, že momentálne nemáš šancu na žiadny vzťah kedže je z teba len kôpka komplexov. Proste rob niečo pre to, aby si sa mal rád sám a potom aj tie vzťahy prídu. That's all .
2)daj si strojček na zuby
3)priber
A máš po probléme nie
Na tie zamilovane do Edwarda staci byt zzenstily
Na birdzacky s dlhymi vlasmi.
Vsetky ostatne normalne musis mat charizmu a zmysel pre humor