Zdravim chcela by som sa spytat nieco ludi ktori maju blog....chcem si zalozit vlastny ale neviem absolutne programovat a uz vobec neovladam html ani css a je to pre mna spenielska dedina ako mam spravit ten design? Nemam ani peniaze pre profikov
na podobných serveroch ako blogspot, blog.cz či bloger takmer vôbec neprogramuješ ale vytváraš si dizajny prostredníctvom obrázkov a voliteľných boxov na blogspote síce neviem, ako presne to funguje, ale vraj takmer rovnako na na blog.cz ktorý mám
Tak skús wordpress, najlepšia vec, čo sa internetu mohla stať. Jednoduché a šikovné. A je tam veľmi veľa dizajnových šablón a fakt je to ľahké aj na správu aj na pridávanie článkov...
@alex458 daujem a nevies, kde su nejake navody? vsade som hladala a nenasla som, chcela by som taky pekny blog v tom linku co som hore napisala...ono ked si dam "upravit" tak mi tam nabehne aj upravit html kod a aj css
@blacknyan skús sa opýtať niekoho menej známeho, kto má taký dess, napríklad tá slečna, ktorú si postla hore je dosť známa, tak to má asi premakanejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov