Caute. Zaujimalo by ma ako sa da vytvorit GUI pre program v C. Na webe som nasiel program Glade cez ktory sa to da "vyskladat" no mna skor zaujima ako to rucne naprogramovat, ake externe kniznice budu potrebne, ako ste vy vytvorili GUI a tak. Dakuem.
závisí od platformy na ktorej vyvíjaš, platforiem pre ktoré vyvíjaš, ale inak čokoľvek čo sa dodáva ako zdroják alebo libka pre danú platformu.
Ja som vytvoril GUI tak že používam jazyky čo patria do 21. storočia a vedia že je to elementárna funkcionalita a tak na ňu majú priamo vstavané riešenia .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
"ake externe kniznice budu potrebne"
1. WinAPI
2. GTK
3. Qt
4. wxWidgets
5. ...atď.
závisí od platformy na ktorej vyvíjaš, platforiem pre ktoré vyvíjaš, ale inak čokoľvek čo sa dodáva ako zdroják alebo libka pre danú platformu.
Ja som vytvoril GUI tak že používam jazyky čo patria do 21. storočia a vedia že je to elementárna funkcionalita a tak na ňu majú priamo vstavané riešenia .