hmm ... začal osm myslieť na to prečo na tu osobu myslieť nemám (dôvod ktorý mi ju akoby znechutí avšak musí byť reálny) ... a na zlé veci ja osobne sám od seba nechcem myslieť takže potom sa mi pripomína čím dalej tým menej ... viem že je to divný postup, ale funguje
no... začni myslieť na niekoho iného. akože, ja viem, znie to trochu divne, ale ked zájdeš niekam do novej spoločnosti, spoznáš nových ludí, určite nájdeš niekoho iného kto upúta tvoju pozornosť. mne sa to teda potvrdzuje. a nemslím tým, že musíš hneď niekoho nového zbaliť, to vôbec. len proste odviesť pozornosť a venovať ju niekomu inému.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
celkom v pohode sa zije z pocitom ze budete foreva eloun ked sa vam ani nikto nepaci, ale akonahle sa paci tak je to uplne v prdeli
ja sa kazdopadne poslednu dobu snazim "blokovat" podobne veci dajak psychicky a ide mi to vcelku
A viem hovorí sa to ľahko len človek sa musí naučiť niekedy byť viac racionálnejší ako prehnane emočne prežívajúci