@a7xmaster veď ju zavolaj a uvidíš, kto má vedieť, že aká je...vo všeobecnosti slečny vždy radi chodia vonku a ponuka na stretnutie neodmietnu mne sa ešte nestalo,žeby nejaká slečna odmietla,ak sa spýtaš nejakým milým nevtieravým spôsobom bez nátlaku. na písanie kašli z toho i tak nič nie je
Prečo by malo doviesť k odmietnutiu? podľa mňa to je úplne v pohode, ešte ti to aj môže pomôcť. To už je na tebe, ako sa cítiš, ale je fajn keď ju zavoláš von. Na facebooku sa aj tak väčšina ľudí chová inak ako naživo...a keď nie, naživo je to predsa lepšie.
To je dobré. Vôbec sa nepoznáte, ale si na ňu nadržaný. Buď ti povie nie alebo, že čakala, ale ty si to dodrvil, že si neurobil prvý krok alebo podobne.
@roman103 nepovedal som že sa nepoznáme, poznáme sa dosť dlho, pred pár rokmi som s ňou chodil na hudobku, len posledné roky som sa s ňou vobec nerozprával
@flysser ee "nezabeu" ono treba vedieť aj pozvať vyšpliechnúť len tak niečo zo seba nestačí. osobne pozývam tak 4-5 vetičkami s nejakými 2-3 otázočkami. trvá to tak 7-8 minút nikdy nie len jednou suchou vetou: ""Pôjdeš so mnou von ne? " Minule z takého som sa rehlil jak kôň, čo som prechádzal okolo v škole. ta ne odpovedal už si sám a aj tak bolo kočka ho odmietla,bo nevedel normálne ju pozvať tak ak si taký tak máš pravdu to som zadrel jak vravíš, bo takýmto spôsobom nemáš šancu ale pokiaľ to spravíš normálne bez nátlaku tak by sa nemalo stať, že bude koš
@flysser zrejme nemáš správny grif ako som písal, hoci priznám sa, že na svoj spôsob som neprišiel sám, ale pomohla mi osoba, ktorá má u žien brutálny úspech a v mnohom mi poradila, aby som nebol ako teľa...
Ti radim ja, normalne zeber telefon zavolaj sesternici, normalne akoze vytoc cislo tej baby a zavolaj ju von. Mamina ti da vreckove aspon 20 euri, pozvi ju na kolotoče alebo čo a ideš.
A né že hned ju tam pri maringotke niekde pretiahnes!
PS: Písanie predtým? Poznali to naši rodičia? Sa stretli a hupli na to. No najprv na to pekne pozeranie do očí, potom spravili mňa a svet bol dokonalý.
Najidealnejsie, ked ju predtym ako ju zavoals von stretnes este kdesi so sesternicou "nahodne" a kludne aj sesternici ak vie drzat zobak povedz, ze sa ti paci nech ti pomoze
Tak to si pekný trapoš, že si žiadnu ešte nemal. Bavila ti si ho honiť, čo ?
Sleduj ju, všimni si aké ma koníčky, hobby a či dobré pysky. Jej fotku si nalep na stenu a tri krát denne onanuj nad ňou. Pritiahneš si a potom ju pojebeš, ako to máš v pláne. Kapiš ?
POtom sa nezlakni pri análnom sexe, ked budeš citít hovno
@a7xmaster Ale nie, prepáč mi to, že sa chovám ako blb, a chcem ti poradiť.
Vymať si mail v profile, lebo každý si zistí kto si, vieš, a ešte keď ten mail používať na FB, každý vie že si MArtin a dosť pravdepodobne maš rád relaciu Ryby rybky rybičky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
no tak to si teraz úplne že zabeu
a na FB velmi nechatujem
a hlavne preto že som 100% introvert :/
To by bola riadne sprostá baba.
Napíš jej a uvidíš
A né že hned ju tam pri maringotke niekde pretiahnes!
PS: Písanie predtým? Poznali to naši rodičia? Sa stretli a hupli na to. No najprv na to pekne pozeranie do očí, potom spravili mňa a svet bol dokonalý.
Tak to si pekný trapoš, že si žiadnu ešte nemal. Bavila ti si ho honiť, čo ?
Sleduj ju, všimni si aké ma koníčky, hobby a či dobré pysky. Jej fotku si nalep na stenu a tri krát denne onanuj nad ňou. Pritiahneš si a potom ju pojebeš, ako to máš v pláne. Kapiš ?
POtom sa nezlakni pri análnom sexe, ked budeš citít hovno
TY SI TIEŽ SKULAVY HONIC, ŽE? Chod si vyhoniť, a potom si zahraj World of Warcraft, kapiš ?
Vymať si mail v profile, lebo každý si zistí kto si, vieš, a ešte keď ten mail používať na FB, každý vie že si MArtin a dosť pravdepodobne maš rád relaciu Ryby rybky rybičky