V septembri som nastúpil na gympel a hneď v prvý deň som tam zbadal dievča mojich snov... ale to bolo asi všetko.
Do začiatku decembra som ju okukával, ona si to určite už všimla.. sme v tom istom ročníku, ale v iných triedach.
''Ja totiž neviem, či sa jej páčim, alebo nie. Keď prežijem 18 dní bez toho, aby som ju videl, lebo som do nej buchnutý tak, ako nikdy do žiadnej inej predtým.''
@lorDoom cez to voľno by si mohol byť tak trošku kreatívnejší. Čo takto si zistiť jej adresu a napísať jej list?
Alebo len kúp nejaké srdiečko a pošli to bez spätnej adresy.
Ja by som jej to chcel povedať jej to do očí nie cez list, e-mail , či inak. Len by som si chcel nájsť jednu súkromnú chvíľku, keď budeme niekde sami, ale to je takmer nemožné.
To srdiečko by bolo pekné, ale tak zistiť adresu, menší problém.. to sa potom veľmi rýchlo všetko rozšíri a nebude to proste ono.
@lordoom chcel by si jej to povedat do oci a nebol si schopny zatial spravit ani len iny malicky krok co tak najprv spravit tie malicke kroky ku vztahu a potom sa jej teda vyznaj
A keby si začal obyčajným rozhovorom? Vieš vôbec ako sa volá? Lebo z tvojho opisu mám momentálne dojem, akoby tvoja celá interakcia s ňou spočívala v tom, že po sebe pozeráte a že sa ťa raz opýtala, ako sa voláš.
Nechodí tam, a ani ja nie, keďže nemám dôvod. Nemusím moc sedieť pri PC, dnes je to výnimka, som tu dlhšie len kvôli cenným informáciám, radšej si dám nejaké kliky, ako zabíjať čas pri PC.
vymyslel by som si nejakú totálnu blbosť prečo ju zavolať von a stretnúť sa..ale takú blbosť aby aj jej bolo jasné že je to iba zámienka. ..keď už máva na teba
@lordoom@13 Dúfala som, že po "Jasné že viem." nebudeš pokračovať informáciou, že si si to zistil. Tieto informácie je najlepšie získavať priamo od nej - minimálne ti to dá dobrú zámienku na to, aby si sa s ňou priamo rozprával. Vyznieva to trochu creepy a stalkersky, ak toho o babe veľa vieš a nemáš tieto informácie priamo od nej...
(dlho som tu aktívne nebola, ale ak tu ešte sú rýpaví nadšenci pre slovenčinu, tak sa im týmto ospravedlňujem za použitie anglických výrazov, pre ktoré nemám ešte stále nájdené adekvátne slovenské náhrady)
Už len za to, že ti mávala a pýtala sa ťa na tvoje meno znamená, že o teba kus záujem má, takže sa neboj a choď do toho... čakať, kým skončia prázdniny..možno prídeš o dôležitú šancu, mne sa to napríklad stalo tiež, to čakanie sa potom predĺžilo o ďalších 5 mesiacov
@lordoom ale ved ja chapem. ale ty si preskocil par levelov. @galinka krasne to zhrnula aj za mna. a nie si z STB, aby si si o nej mal zistovat tie info iba takto.
cítím sa ako keby som to písala ja 2 rok chodím na gympeľ a do o 1 rok staršieho ročníka prišiel chalan... tiež sa mi páči je geniálny... Vždy keď ide po chodbe pozerám sa mu hlboko do očí a naše pohľady sa stretnú.. rozpravala som sa s nim asi 3 krát ale to boli 1-2 vety .. ..a presne toto som si povedala, po prázdninách pojdem za nim a porozpravam sa s ním.. len sa ho nespýtam či ho možem zbaliť , myslím si že by si mal za ňou ísť nemáš čo stratiť ( divné je že ja to tu píšem pritom za tým mojím nepojdem )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
''Ja totiž neviem, či sa jej páčim, alebo nie. Keď prežijem 18 dní bez toho, aby som ju videl, lebo som do nej buchnutý tak, ako nikdy do žiadnej inej predtým.''
Neprežiješ to určite.
Alebo len kúp nejaké srdiečko a pošli to bez spätnej adresy.
To srdiečko by bolo pekné, ale tak zistiť adresu, menší problém.. to sa potom veľmi rýchlo všetko rozšíri a nebude to proste ono.
a čo to odkladáš, choď hneď teraz, lebo sa môže stať, že nebudeš mať za kým isť...
čo ak sa najde šikovnejší fešák od teba :-S
Maličkými krokmi myslíš ... ?
Asi to s tou interakciou aj tak bude, preto som tu, aby som sa dozvedel viac od skúsenejších, ako to riešiť.
nájdi si ju na facebooku a zavolaj ju von
Nechodí tam, a ani ja nie, keďže nemám dôvod. Nemusím moc sedieť pri PC, dnes je to výnimka, som tu dlhšie len kvôli cenným informáciám, radšej si dám nejaké kliky, ako zabíjať čas pri PC.
(dlho som tu aktívne nebola, ale ak tu ešte sú rýpaví nadšenci pre slovenčinu, tak sa im týmto ospravedlňujem za použitie anglických výrazov, pre ktoré nemám ešte stále nájdené adekvátne slovenské náhrady)