chyt ju za ruku a pobozkaj je to jedna z moznosti alebo si precitaj knihu "Jak sbalit ženu" a kapitolu 4 alebo 3 ale myslim ze to pobozkanie je asi najlepsi sposob...
aj ja si myslim ja byt na tvojom mieste by som snou dade isel a keby som uz citil ze treba nieco spravit (inak sa to neda len vycitit) tak by som ju chytil za ruku a pobozkal...
tiež si myslím, že chytiť za ruku a pobozkať alebo nadviaž pred tým riadny očný kontakt, možno sa dievčina chytí aj sama ale na to by som sa veľmi nespoliehala ty si chalan tak máš od prírody tak trochu predpísané, aby si robil prvé a ťažšie kroky.
@yanana no a? niektorí moji 18 roční kamaráti sú ešte panici a vôbec nie sú na tom ani výzorovo ani inak zle.. a stále sa boja zbaliť babu. je síce menšia šanca, že mu tu niekto normálne odpovie, ale aspoň sa zatne a spýta sa...
tak jej niekedy povedz ako jej to sekne a trochu s nou flirtuj..davaj jej signaly a ked na ne bude reagovat, vyhra je tvoja.. potom ju mozes pozvat do kina a zacni sa s nou bozkavat
opytaj sa jej z normalnym a vaznym zaujmom, ked s tebou chodi do kina a vonku ... asi jej niesi lahostajny... a nebozkavaj ju hned! mohla by sa zlaknut a nebolo by z toho nic, potom by si si to vycital... opytaj sa jej
stym pobozkanim som to nemyslel vazne neber to tak to treba nasadit az ked si zavodou uvolnit to stastie ze spolu chodite ale na zaciatok by som nerobil moze sa zlaknut ani by som sa jej to nepytal...bola by v soku a nevedela by co ma povedat...lepsie je dat najavo city neverbalne ako verbalne...treba pomaly ist nanu...najprv sa snou rozpravat (hlavne ju rozosmiat aby sa uvolnila) potom snou nekam ist, a ked sa budete uz rozpravat dost dlho a budes citit ze to uz ma prist ze je v najlepsej nalade tak ju chyt za ruku...nemusis nic hovorit len to urob...ak sa pousmeje a ostanete ruka v ruke tak je uz dobre potom ju uz aj pobozkat mozes, ak da ruku prec tak asi nie (ale vtedy by si to vycitil predtym ze este neni ten vhodny cas takze to by sa stat nemalo) nepovedz jej po ceste ze ju lubis alebo neco take ona to bude brat ako zart...aspon u mna to vecsina bab robi...ak to uznas za vhodne skus ale radsej by som pouzil prvu variantu...kadźdopadne sa neda niako poradit...ani ten najvecsi balic ti v tomto nevie poradit...to mas v genoch a vies kedy to ma prist...myslim ze ty to vies a tuto konverzaciu si zalozil len preto aby si zistil ake mozne varianty su...
prosim vas poradili by ste mi? mam jednu kamaratku, ktora sa mi velmi paci, pozname sa uz dlhsiu dobu a chcel by som s nou chodit ale neviem ako sa jej to mam spitat
@bubu132 precitaj si moj prispevok vyssie...ale aby si predisel pripadnemu trapasu tak si to nejako over...snaz sa to vyzistit z jej spravania....ale pozor! zeny sa spravaju niekedy divne a mozes dojst aj do omylu...ak je pekna musis to spravit rychlo kym je este volna...ver mi ze cakat na nu by bolo hrozne...
@nightmare96 ale slečna, tu nejde o to, či je niekto panic alebo nie... Tu ide o to, že jeden 18 ročný chlapec musí vedieť ako to v živote chodí- proste nemôže, resp.nemal by sa radiť s ľuďmi na birdz.sk (kde je drviva väčšina ešte väčší zúfalci ako on).. proste život zobrať do vlastných rúk a skúšať, skúšať a skúšať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a @tenario ja by som to tak nebrala ...
@Icnaonymlc