No ľudia poradťe . Chcela by som pozvať chaln , ktorýs a mi páči a a aj ja jemuna rande , ale nie , len tak , že iba my dvaja , to je ešte rýchlo . Také niečo ako kamarátske stretko vo štvoricii ale , ab to nebolo stále stereotypné a aby sme sa nehrali ak
A kde bereš istotu, že sa mu páčiš? Ale ak áno, kľudne ho môžeš zavolať von aj samého, nie? mal by sa chytiť a ak silou mocou v štvorici tak si chodte zahrať trebárs biliard alebo čo, potom choďte na tú pizzu a potom poprechádzať sa, aby vám vytrávil
pizzeria radsej asi nie...ani nic kde sa konzumuje jedlo...rande proste s jedlom nejak nejde dokopy...zavolaj len toho chalana...ale fakt neviem kam by si tak s nim mohla ist vo Velkom Krtisi...
@8 najest sa mozem ist hocikedy ked som hladna, je vela omnoho lepsich miest na rande nez restauracia alebo co...ajked teraz ked je zima je to dost obmedzene oproti letu
@10 , a ty kam potom chodíš s chalanmi? keď sa ti nič nepáči my s priateľom kľudne zbehneme do reštiky, na kávičku, to je jedno kam, prípadné trapasy nijako nemôžu vadiť
no nevime kde by ste mohli ist najlepsia by bola asi taka romanticka prechadzka v parku alebo niekde inkde.. inak my sa pozname raz sme si spolu pisali a od teba som aj pocul prvykrat co je to birdz THX
Možno klišé ale ak chceš silou mocou hromadne tak do kina nie je zlý nápad Alebo obligátna čajovňa Okolo vodárne je vždy fajn uvolnená atmosféra a je to súčasne intímne ale aj také neoficiálne len neviem či tam nejaké čajovne máte.. alebo si spravte u niekoho filmový večer púšťajste si dvd čka s nejakými filmami čo máte všetci radi, objednajte si pizzu ke´d ju tam chceš mať a tak.. Alebo môžete ísť niekam stanovať, tam sa naskýta aj šanca na nejakú "ekšn " ale na to je zase už trochu chladno asi.- v tom prípade je fajn variant chata Alebo, na koncert, to je tiež hromadná zábava A prechádzka sa dá zapojiť do všetkého z toho
Ak som to teda pochopil správne a len si ho chceš oťukať než prikročíš k ďalšiemu kroku
Treba si vediet vybrat, napr. na » www.zlatarybka.sk je kopa romantiky, orientálne masáže alebo romantické pobyty na víkend pre dvoch, každý si najde niečo pre seba. O vsetko sa staraju oni, staci si len objednat a uzit si to s plným servisom a v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ak som to teda pochopil správne a len si ho chceš oťukať než prikročíš k ďalšiemu kroku