Priemerná myslíš trojky?No,nemáš bohvieaké šance podľa môjho názoru,ale za pokus to stojí.Záleží aj od toho,ako napíšeš Monitor,urobíš príjmačky..Potom máš väčšiu šancu.
A samozrejme,ľudia dávajúaj úplatky,ale tie ja neuznávam..
hotelova akademia nema buducnost.to rovno chod za casnicku servirku lebo hotelovka je tazsia ale nakoniec budes robit to iste co z ucilista ...neviem moja, ako chces
priemer nestaci ani na SOU musis byt lepsia. Zapni dievca a mrv sa vsetko co mozes. A potom sa dostanes na aku skolu chces. Moja skola vyzerala byt lahka. A aj je. Pre tych ktori sa ucia ovsem alebo vedia pocuvat. S nasej skupiny nas na zaciatku bolo 12 a teraz ak tak 8 je dobre .
Takze dostanes sa len v tedy ked sa budes ucit na vybornu a nebudes si musiet mutit rozum ci sa dostanes alebo nie
pozri ja som na ZS mal NKKT znamky tak ti poviem, prisiel som na súkromnú obchodnu akademiu a moj prospech je zjavne lepsi nemam trojky ale jednotky tvojky a to mam este dva jazyky heh.... proste na ZS ta kkt naucia... len zaklady..... a na strednej ukazes co vies.... bez tam prajem ti to ale potom aby si tam aj dokazala zit...
asi tazko, ale zavisi to od toho, ako spravis prijimacky.
Ja som na zakladke nemala ani jednu trojku (teda na koncorocnych), len par 2 a ma tam nevzali. A teraz som na obchodnej akademii a je tu celkom fajn, len vela ucenia
No ja som mala vzdy jednu trojku na zakladke a zobrali ma aj do Piestan, co je najstarsia HA, sice som tam nesla, ale ak mas dost tych trojek neviem, neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A samozrejme,ľudia dávajúaj úplatky,ale tie ja neuznávam..
Držím palce..
A však to si za rok mono ešte rozmyslíš..
Takze dostanes sa len v tedy ked sa budes ucit na vybornu a nebudes si musiet mutit rozum ci sa dostanes alebo nie
Veru hej,lebo stredná škola je ústav na zničenie pľúc a pečene
Ja som na zakladke nemala ani jednu trojku (teda na koncorocnych), len par 2 a ma tam nevzali. A teraz som na obchodnej akademii a je tu celkom fajn, len vela ucenia