odkiaľ ste nabrali odvahu rozísť sa s niekým ,keď ste ho ľúbili ?ako ste sa odpútali ?myslím také normálne dlhodobé vzťahy ....jednoducho ..ľúbite,ale musíte sa rozísť ...musíte srdce presvedčiť,že daný človek nie je vhodný pre Vás ...t
ľudia,neriešte prečo s ním byť nemôžem..nechcem to tu veľmi rozpitvávať,ale jednoducho NEMôžem ..a nejde o to,či ho ľúbim,alebo nie ..on je pre mna jediným človekom pod slnkom...ale nemôžem byť s nim proste ...
či už rodičia,či iné veci ...to je jedno vravím vám ..to neriešte ..mne nejde o to,aby ste komentovali čo na to vravite -..ale AKO STE SA ZEDA VY rozišli v takejto situácii ...jednoducho chcem len počuť ako na to ...nedokážem nazbierať silu rozísť sa s ním
mas na vyber???? ako citam tak nie...takze mu to povedat...rok je dlho,aby si cakala,na nejaku vhodnu prilezitost,s ktorou by si to zmotala...a aka odvaha?nik nemal odvahu,vsetkych to pravdepodobne po takom dlhsom vztahu trapilo...ale ty nemas na vyber.zavolaj mu,ze sa chces stretnut...vyber nejake neutralne prostredieäaby hocikto mohol ,,pokojne,, odist),kde nie je vela ludia,ale zas aby tam aj niekto bol. a konaj.bud k nemu uprimna,to sa vzdy ceni.povec nieco take,co by si ty chcela pocut pri rozchode,ale nie ziadne kecy a sluby a bla bla bla.
mne sa to zda celkom jasne, ze niekoho lubis ale nemozes s nim byt. Je mnoho situcii. Napr. ak je partner zadlzeny, spachal nejaky trestny cin, zaplietol sa s kriminalnikmi, berie drogy, zistis, ze ta podvadza, ze ma inu rodinu. Ved toho je nekonecne. No poevdat to a potom vypnut mobil a zrusit vsetky kontakty, aby ta nemohol kontaktoivat. ak budes sama tak sa ozvi kamaratom, ab yboli pri tebe a zabavili ta
Chapem ta aj ked mozno nie z takeho pohladu aky si predstavujes.
Moj nazor je vsak taky ze pokial niekoho milujem spravim pre neho vsetko v ramci svojich moznosti.
Moj pripad je taky ze chcela byt so mnou aj ked som ju donutil rozmyslat nad niektorymi vecami. To ako sa chovala a co robila nebolo dobre...zahadzovala a plytvala sama sebou. Nechcela premyslat o niecom..len bezhlavo sla vpred cez mrtvoly.
Nahneval som sa na nu a chrstol som jej do oci to co som videl. Teraz ma nenavidi asi tak ze ma uplne ignoruje.
Co sa tyka kriminalnika a podobne...Dobre si rozmysli do coho ides. A odlubit sa je len spravne riesenie. Vlastna skusenost. Mamina "hlupost" resp. laska a snaha zachranit a zmenit niekoho poznacila 3 generacie.
ľudia,prepána,akože nechápete ..ved je logické ..že človek niekedy nemôže byť s niekým,aj ked ho ľúbi ..a je hlúpe myslieť si,že ked niekoho mám rada,tak to hned musí byť vhodný partner ..to na margo iných komentov vravím ..
@barbakanka nie prepána,nie je kriminálnik,ani nič podobné,ale nemôžem s ním byť,no nechcem to verejne písať ..pochopte ma ..to sa nehovorí ľahko....
lenže v mojom prápade to nejde tak ľahko ...vypnúť mobil atd ..už som "zažila " mala česť ..rozišla som sa s ním,..a dopadlo to katastrofálne,tak som s ním opäť ..
@tequelina24 zrovnala som si všetky pre a proti a vahu tych ,,casti", potom to vsetko zosumarizovala a porozpravala sa s tou druhou stranou, priznala sa k všetkym veciam ktore jednoducho neprekusnem a už to ani inak nebude u mna......pochopitelne som si predtym ale musela vypit
to sa vám ostatným ešte nikdy nestalo,že ste niekoho ľúbili,ale nevedeli ste si s ním predstaviť budúcnosť?
treba nazbierať silu a rozísť sa..nikto ti nevraví,že to bude ľahké,nik ťa za ručičku držať nebude. je to všetko na tv.pleciach,ale keď to nejde, tak to nejde. netreba to siliť
píšete že ju nechápete, ľúbi ho ale nemôže si s ním plánovať budúcnosť.. ja ju celkom chááápem.. mám takmer podobný problém ako @tequelina24 ... mesiac a pol dozadu som sa rozišiel.. mal som s ňou krásny vzťah na tie krásny chvíle ja zabudnúť nechcem.. a aj napriek tomu že ju milujem som sa s ňou musel rozísť.. a teraz si kladiete otázku "miluješ ju a musel si sa rozísť? wtf?" .. ja neviem, možno som naozaj blbec ale cítil som že niečo nie je v poriadku.. komunikácia viazla, mal som pocit že mi prestala dôverovať.. pôvodne som myslel že však dám jej "neoficiálne kopačky" že ju to snáď prejde (aj keď dobre vedela že stojím za každých okolnosti pri nej) .. a ona? Jej to bolo jedno (mal som ten pocit..)..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
to bol môj prvý aj posledný hetero vzťah
trval asi týždeň, ktorý som strávila vymýšľaním si výhovoriek prečo s ním nemôžem ísť von
zruš si vzťah na FB....iné východisko nevidím, v tomto štádiu je to jediná možnosť
ľudia,ja už vážne neviem..ja ho ľúbim..ale nemôžem byť proste s ním..nemôžem si s ním plánovať budúcnosť ani nič ...
Raz som bol zamilovaný do ženy, ktorá.... no proste od desiatich k piatim, viem, že by som neskončil dobre , keby som sa s ňou nerozišiel.
Ale bolo to ťažké.....
Musíš proste byť radikálna, poplačeš si, ale musíš byť radikálna, je to len o tom, že nazbieraš silu a ideš do toho.
Sme sa porozpravali a bol a teraz mi je fajn lepsiu naladu mám a pripadá mi ako keby som znovu zacal zit
Dobré časy preživat teraz fakt dobré
sa s nim rozid,ked sa budes chciet rozist,nie ked budes musiet...ak to tak citis,tak to sprav,najlepsie ustne,aspon uvidis,ci bude o teba bojovat...
je to dost silny argument,ze nechces byt s takym clovekom,tak naco si kazit cely zivot.
dostanes sa z toho tak za 2 roky.mozno aj skor.
či už rodičia,či iné veci ...to je jedno vravím vám ..to neriešte ..mne nejde o to,aby ste komentovali čo na to vravite -..ale AKO STE SA ZEDA VY rozišli v takejto situácii ...jednoducho chcem len počuť ako na to ...nedokážem nazbierať silu rozísť sa s ním
Chapem ta aj ked mozno nie z takeho pohladu aky si predstavujes.
Moj nazor je vsak taky ze pokial niekoho milujem spravim pre neho vsetko v ramci svojich moznosti.
Moj pripad je taky ze chcela byt so mnou aj ked som ju donutil rozmyslat nad niektorymi vecami. To ako sa chovala a co robila nebolo dobre...zahadzovala a plytvala sama sebou. Nechcela premyslat o niecom..len bezhlavo sla vpred cez mrtvoly.
Nahneval som sa na nu a chrstol som jej do oci to co som videl. Teraz ma nenavidi asi tak ze ma uplne ignoruje.
Co sa tyka kriminalnika a podobne...Dobre si rozmysli do coho ides. A odlubit sa je len spravne riesenie. Vlastna skusenost. Mamina "hlupost" resp. laska a snaha zachranit a zmenit niekoho poznacila 3 generacie.
Milovat neznamena byt slepy.
@barbakanka nie prepána,nie je kriminálnik,ani nič podobné,ale nemôžem s ním byť,no nechcem to verejne písať ..pochopte ma ..to sa nehovorí ľahko....
lenže v mojom prápade to nejde tak ľahko ...vypnúť mobil atd ..už som "zažila " mala česť ..rozišla som sa s ním,..a dopadlo to katastrofálne,tak som s ním opäť ..
treba nazbierať silu a rozísť sa..nikto ti nevraví,že to bude ľahké,nik ťa za ručičku držať nebude. je to všetko na tv.pleciach,ale keď to nejde, tak to nejde. netreba to siliť
good luck