Neporadil by mi niekto o tuneloch v uchu? pretože si cchem dať ale ešte neviem čo to obnáša a ani neviem podrobne ako sa to vlastne to ucho roztahuje a tak
tak zacnes si davat roztahovatka do ucha a stale vacsie a vacsie..az si roztiahnes na taku velkost,aky budes mat tunel napr zo stetca, palicka z lizatka, sparatko.. a zase neocakavaj,ze sa ti to roztiahne za par hodin
a niektori ludia tu maju tunel z jedneho ucha do druheho,lebo su neschopni niekomu poradit a maju len sproste pripomienky.. v kazdej diskusii sa niekto zbytocne na nieco stazuje
Tunel je podzemný objekt dlhého, zväčša vodorovného tvaru. Je zložený z portálu a pozdĺžnej tunelovej rúry. Podľa účelu sa rozlišuje dopravný tunel a hydrotechnický tunel. Podľa spôsobu výstavby sú tunely delené na razené a hĺbené.
@251lalia251 vsak odstrihnes si cast z toho stetca.. vsak stetce vacsinou byvaju take,ze od jedneho konca k druhemu sa rozsiruju..takze ked si budes po castiach,tak si budes vymienat na stale vacsiu a vacsiu cast.. a ja nemam tunel,neviem..len sestra ma a aj spoluziacka..
@251lalia251 Zo začiatku som to rozťahoval takým malým expanderom, som mal takú sadu kúpenú, najmenší mal priemer možno 1 mm, trochu to síce bolo cítit, ale nebolelo to ani moc... Ani krv netiekla
a tak kto hovorí o ´obrej´ diere ...mne sa nepáči moc prehnané...iba také menšie....mno ale v štúdiu ked to robia tak to dosť bolí a je to drahé..a mám čas..načo sa ponáhľať..radšej to budem pomaly roozťahovať
1.)nechas si prepichnut dierku lekarom/v tetovaciom-piercingovom studiu do ucha lave/prave/obe volba je na tebe
2.)pockas tyzden az dva kym sa to zahoji
3.)za ten cas si zozenies roztahovaky ktore potom nasadis do ucha a zacnes postupne roztahovat od najmensieho az po velkost tebou urcenu najlepsie tak kazde 3tyzdne cca posunut o kusok viac zalezi vsak aj od vlastnosti tvojej kozi napr. kamarat daval viac kazdy tyzden aj za cenu toho ze mu to cely cas hnisalo..
4.)po dosiahnuty zvolenej velkosti si vyberies medzi expanderom/tunelom ktory si taktiez budes musiet zohnat
5.)este je tu moznost ze ti to v tetovaciom-piercingovom studiu roztiahnu v jeden den o to je to vsak viac bolestive a mensia sanca na znovu zrastenie
6.)dalsia moznost je nechat si to vyrezat..
7.) do 1.0-1.2 cm sa ti to moze zrast z5 na nausnicovu dierku taktiez ale avisi aj od elasticity tvojej kozi
nedavaj si tunel vyzera to sice fajn ale smrdi!!! fakt... kamaratkin priatel ma dva a kamaratka tvrdi ze mu cela hlava smrdi a ja som dala von kvoli tomu ze to smrdelo... akoze neni to nic extremne ze na cele sidlisko ale tak ked sa ti to nechce cistit kazdy den a vyberat tak to smrdi proste...:p
Normalna sada dierovacov pre rucnu vyrobu z koze, vybrat si spravnu velkost, nie vacsiu nez mas ucho a dobra rana kladivom. Potom vypalit okraje vyrazenej diery aby sa stiahla a zacelila koza a nakoniec si mozes z nabojnice upilovat mosadzny kruzok a hotovo.
Jedna moja známa rozťahuje na počkanie,nie síce dieru v uchu ale tú svoju.Prečo sa všetci mladí chcete opičiť po kadejakých domorodcoch z pralesa?Ešte si začnite naťahovať papule ako v tom jednom kmeni a už budete in.@251lalia251 ty musíš ale otrasne vyzerať keď chceš takýmto spôsobom priťahovať pozornosť.Ľudia sa síce za takými otočia ale nie preto že sa ím to páči ale preto aby videli tú jebnutú čo sa dala zhovadiť.
podla mna tunel nieje na babách pekný ale ke to tak chceš, odporúčam račej slimáka.. to tak nebolí ako rozťahovák síce to dlhšie trvá., neni to také bolestivé a je to aj estetickejšie jako tie nechutne rozťahováky..
Mám 1,6 v jednom a 0,8 v druhom a som spokojná dôležité je že sa to páči tebe! Rozťahovanie do takých 8mm máš za mesiac zmáknuté bez bolesti, krvia neviem čoho...
Kúp si FIMO hmotu a sprav si od 1mm až po koľko len chceš expandery a keď budeš mať veľkosť aká sa ti páči kúp si tunel/plug
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
2.)pockas tyzden az dva kym sa to zahoji
3.)za ten cas si zozenies roztahovaky ktore potom nasadis do ucha a zacnes postupne roztahovat od najmensieho az po velkost tebou urcenu najlepsie tak kazde 3tyzdne cca posunut o kusok viac zalezi vsak aj od vlastnosti tvojej kozi napr. kamarat daval viac kazdy tyzden aj za cenu toho ze mu to cely cas hnisalo..
4.)po dosiahnuty zvolenej velkosti si vyberies medzi expanderom/tunelom ktory si taktiez budes musiet zohnat
5.)este je tu moznost ze ti to v tetovaciom-piercingovom studiu roztiahnu v jeden den o to je to vsak viac bolestive a mensia sanca na znovu zrastenie
6.)dalsia moznost je nechat si to vyrezat..
7.) do 1.0-1.2 cm sa ti to moze zrast z5 na nausnicovu dierku taktiez ale avisi aj od elasticity tvojej kozi
Kúp si FIMO hmotu a sprav si od 1mm až po koľko len chceš expandery a keď budeš mať veľkosť aká sa ti páči kúp si tunel/plug
keby nejaké otázky kľudne sa pýtaj