2. neviem presne a aj tak sa to mení podľa času. niekedy ale až príliš veľa :/ často je to popri robení niečoho iného, však to poznáme.
3. všetkým možným... sú tu organizačné veci ako skontrolovanie mailu, potom čisto zábavné veci ako birdz a iné, potom veci do školy, ako googlenie alebo stiahnutie si zadania úlohy zo stránky predmetu.
4. neviem presne, čo si pod touto otázkou predstaviť.... ale tak každá interakcia s ľuďmi nás istým spôsobom mení.
Dosť zle.. poviem si že ide na net iba na chvíľku (takých 5 - 10 min) ale vždy tu stratím dosť času.. občas sa sama seba pýtam prečo nejdem radšej von.
na internete stravim dost vela casu, v podstate skoro furt ked som doma, ale zase nikdy ma to neobmedzovalo a nikdy som net neuprednostnovala pred niecim inym, ked mam moznost vypadnut von s kamaratmi tak nehrozi aby som to presedela pri compe
a na co ho vyuzivam? no v poslednom case do skoly (aj ked to skor len pocitac ako taky a nie net) dalej facebook aj to len ako chat s akmaratmi a no a birdz , to na rozptylenie
trávim na nete dokopy možno takých 5 hodín cez týždeň (po-pi), cez víkend je to asi viac a vplýva na mňa tak, ako ja uznám za vhodné. ja si poviem kedy a čo si na nete pozriem alebo prečítam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
2. neviem presne a aj tak sa to mení podľa času. niekedy ale až príliš veľa :/ často je to popri robení niečoho iného, však to poznáme.
3. všetkým možným... sú tu organizačné veci ako skontrolovanie mailu, potom čisto zábavné veci ako birdz a iné, potom veci do školy, ako googlenie alebo stiahnutie si zadania úlohy zo stránky predmetu.
4. neviem presne, čo si pod touto otázkou predstaviť.... ale tak každá interakcia s ľuďmi nás istým spôsobom mení.
5. asi len nejaké nezmyselné ponevieranie sa
a na co ho vyuzivam? no v poslednom case do skoly (aj ked to skor len pocitac ako taky a nie net) dalej facebook aj to len ako chat s akmaratmi a no a birdz , to na rozptylenie