kávu nepijem, ale energy drinky mi nerobia vôbec nič (teda hej, keď si dám liter a pol tak som kúštik prebratejšia ale hlavne kvôli tomu, že čakám či práve TOTO je tá hranica kedy ma porazí alebo si ešte môžem dať )
kávu pijem len ľadovú a tá mi v podstate nič nedodáva...kofola a podobné colové veci vôbec nič a energeťákov som sa už toľko prepila že to je pre mňa už iba šumienka
Keď dopijem kávu mám hneď pocit, že zavriem oči a spím, ale do 5 minút to prejde a v pohode si fičím, keď potrebujem udrží ma dlho do noci a keď neni treba spím energy drinky nerobia vôbec nič a kofola coca-cola detto
ráno si dám kávu vždy po raňajkách, lebo keď si nedám, cítim sa ospalá.. ale nejak velmi to na mna nevplyva, je to len o tom pocite, ze som si dala kavu, tak mi je lepsie..
ale vecer kavu radsej nepijem.. ale zas, moj priatel pije kavu aj pred spanim a v pohode zaspim, nechapem
normalne mi kofola nic nerobi, ale akonahle je "hokejovy cas", ze som na hokeji alebo pred a kupim si kofolu, tak mi zacne uplne zajebavat nevadi, aspon je na hokeji naladicka ...kava mi nerobi vobec nic a energetaky myslim, tiez ne.
Tak pijem kavu viackrat za den. Ale len smetovu v silnej konzistencii. Ale nerobí mi problém potom zaspat. Samozrejme nie hned ale po polhodke neni problem.
Mam dokonca odskusane ze ked ideme partia na hajlok nieco zapit tak si spravim liter do termosky (ako brzda) a potom rano ani hlava neboli ani negrciam ani neviem ze som pil a predtym to bolo naopak. Takze odporucam skusit koho bolieva hlava po "oslavách"
"kolové" nápoje ma nikdy nejak neovplyvňovali. V noci som sa zobudila na to, že som smädná, vypila kolu a šla ďalej spať. Teraz ich už ani nepijem...
S kávou sa to snažím nepreháňať, ale taktiež na sebe nepozorujem žiadne účinky kofeínu.
Energy drinky nepijem. Raz, keď som sa potrebovala naučiť dve A4-ky slovíčok a už bola tuhá noc, tak som si dala, nie kvôli tomu, aby som nezaspala, ale aby mi to išlo rýchlejšie. Pomohlo, ale nevyhľadávam takúto "pomoc".
kofola a coca-cola to je jak uspavanka na dobru noc. Kavu vyuzivam ako placebo, zaspim bezproblemov, akurat kvalita spanku je horsia a bucha mi silnejsie srdce leb to zvysuje krvny tlak, a mam po nej studene ruky vacsinou.Energy drinky to je to iste co cola a kofola, ale niektore pijem lebo mi chutia alebo tiez placebo. Ak by na mna nieco malo fungovat tak by to musela byt nejaka chemicka pecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
občas neviem zaspať, prehadzujem sa v posteli, tak to zvalím na nejakú vypitú kolu, ale netuším, či je to ono. kofola vôbec
a ja zas nepijem energy drinky, max. tak red bull na festivale, čo ma tak na 15 minút prebral a potom finito
kava mi nerobi nic
energy drink ma skorej uspava
kofola nic len som taky znechuteny ked jej vypijem vela
ale vecer kavu radsej nepijem.. ale zas, moj priatel pije kavu aj pred spanim a v pohode zaspim, nechapem
Mam dokonca odskusane ze ked ideme partia na hajlok nieco zapit tak si spravim liter do termosky (ako brzda) a potom rano ani hlava neboli ani negrciam ani neviem ze som pil a predtym to bolo naopak. Takze odporucam skusit koho bolieva hlava po "oslavách"
S kávou sa to snažím nepreháňať, ale taktiež na sebe nepozorujem žiadne účinky kofeínu.
Energy drinky nepijem. Raz, keď som sa potrebovala naučiť dve A4-ky slovíčok a už bola tuhá noc, tak som si dala, nie kvôli tomu, aby som nezaspala, ale aby mi to išlo rýchlejšie. Pomohlo, ale nevyhľadávam takúto "pomoc".
Takže tak...