@ matheusko su aj ludia s lepsim sluchom ako ty a pocuju tam nieco viac ako hluk, a sice velmi vyrazne a konkretne tony a text
@ tema.. vcelku v pohode pocity, taka zaujimava vec, energicky a ukludnujuco posilnujuci zvuk pre mna, predvcerom mi to jeden typek odporucal vraj by sa mi to mohlo pacit, asi mal pravdu
@matheusko naco sa k tomu vyjadrujes, ked tomu asi nerozumies ? teda rozhodne nieco taketo nie je len zmes hluku to, ze tebe sa to tak javi, neznamena, ze to tak je
@n0win0u . . . "lietajuca veleryba" hore v klipoch, je kapela s takou tvorbou, ze v mnostve inych kapiel a inej tvorbe sa strati . . . strati sa "v hluku". Podobnych kapiel su mraky, vsetky chrlia mnozstvo skladieb . . . otazne je, na ktoru z nich si niekto spomenie aj o napr. 10, alebo 50 rokov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Dá sa povedať že ma upokojuje A páči sa mi
@ tema.. vcelku v pohode pocity, taka zaujimava vec, energicky a ukludnujuco posilnujuci zvuk pre mna, predvcerom mi to jeden typek odporucal vraj by sa mi to mohlo pacit, asi mal pravdu
@matheusko ibaj si pustit limp bizkit
@xennus amen
Ale chválim ťa, lebo je to viac ako počúvateľné
smiem sa spytat, co pocuvas ty ?
Ale proti gustu žiaden dišputát, samozrejme : )
a je velmi malo kapiel na ktore si niekto spomenie neskor, nevravi to vsak o kvalite kapiel, aspon nie v takom meritku, ake asi myslis ty
Ok z niektorých len kúsok.. ale všetky poctivo!