Cvičila som tak pol roka rôzne cviky na brucho aj zadok + samozrejme nejaké aj na ostatné časti tela a musím povedať že nejaká vypracovaná som neskončila úprimne skôr nové svaly som si vôbec nevšimla - jedine tak chudnutie (samozrejme som mala upraven
Nie , tvaroh nie je vhodny po cvičení a nepotrebuješ ho vôbec.
Napíš sem tvoj približný jedálniček , ž či máš fakt málo bielkovín, lebo pochybujem , pokial nechceš byť strongman.
@mm47 Takže každé ráno ( 06:00) mám ovsené vločky so sušením ovocím ale zalievané vodou + prevarené aby zmäkli a aby voda vyprchala...(mlieko nemožem mám intoleranciu )
desiaty nemávam, v škole to nemám za potrebu a nejak nie som ani hladná
Obedujem okolo 11:30 zásadne v škole - iba druhé jedlo polievky nie a to druhé jedlo je vždy niečo iné takže to tu aj ťažko rozpíšem, ale snažím as vyberať to čo je zdravšie, bravčové mäso a hovädzie tiež nejedávam....
olovrant okolo 15:30 je tiež podľa toho čo doma máme, keďže bývam stále s rodičmi vyberať si nemôžem ale je to väčšinou niečo na spôsob celozrnného pečiva...
večeriam okolo 19 - niečo podobné ako olovrant
@rencia to nie je zlé , skús napr. proteinový nápoj s čo najviac bielkovinami daj si tak raz , dva krát denne a máš ich dostatok na to že si žena a cvičíš s takými cielmi ako máš.
Pred 2 rokmi keď som cvičil vkuse pol roka som dosť schudol a sa začínali už aj tehličky na bruchu pomaly rysovať a to som len každý deň behal a cvičil ABS workout a ked vonku bolo chladno alebo čo tak som doma cvičil HIIT cardio workout.. čiže asi ako už niekto písal cvičíš zle
Ja napr teraz po dlhej dobe zase chcem začať cvičiť ale teraz sa hlavne zameriavam na hrudník keďže som v hrudníku užší jak v bokoch
@v3nty ona nechce zrejme rapídne nabrať svalovú hmotu ale šak hovorím že nech si dá doobeda ten protein , potom raz poobede a je zahojená s tým čo je popri tom.
Akože ja som mal horšiu stravu kedysi , cvičil som a nabral som , síce to dlhšie trvalo ale dalo sa aj tak.
Ona s hentým + proteinom úplne v pohode dosiahne čo chce.
ja by som skusila 30 day shred s Jillian Michaels, vlastne skusenosti zatial nie su, ale ohlasy to ma velmi dobre a sama s tym aj zacnem, ked budem mat priestor
ide tam v podstate o 3 levely cvicenia, kazdych 10 dni jeden level (postupne sa to stazuje) a po tych 30 dnoch su fajn vysledky aj celoplosne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Skús behať na schodisku pre zadok a zdvihani nôh v lahu pre brucho.
nemôže to byť aj tým, že mám v strave málo bielkovín? keď pridám po každom cvičení tvaroh bude sa to zlepšovať?
zazraky sa nedeju zo dna na den
Napíš sem tvoj približný jedálniček , ž či máš fakt málo bielkovín, lebo pochybujem , pokial nechceš byť strongman.
desiaty nemávam, v škole to nemám za potrebu a nejak nie som ani hladná
Obedujem okolo 11:30 zásadne v škole - iba druhé jedlo polievky nie a to druhé jedlo je vždy niečo iné takže to tu aj ťažko rozpíšem, ale snažím as vyberať to čo je zdravšie, bravčové mäso a hovädzie tiež nejedávam....
olovrant okolo 15:30 je tiež podľa toho čo doma máme, keďže bývam stále s rodičmi vyberať si nemôžem ale je to väčšinou niečo na spôsob celozrnného pečiva...
večeriam okolo 19 - niečo podobné ako olovrant
Ja napr teraz po dlhej dobe zase chcem začať cvičiť ale teraz sa hlavne zameriavam na hrudník keďže som v hrudníku užší jak v bokoch
» www.power-sport.sk/ine/229-hlavna-...
k téme: rob výpady, drepy, výstupy, na nete je toho kopec, ak nie si lenivá pohľadať si to
dopiče ma neser šak si cvicil.
Medzi 6:00 a 11:30 nemá nič??? O dalšie 4 hodiny olovrant?
Totálne napiču strava... : : a ty jej povieš že dobre?
6ena či muž v chodom sa to nelíši jedine tak v množstve podla váhy...
www.taekwon-do-sk
to je môj typ na cvičenie
Základ je strava..zeleninaa,ovocie najmä
ovocie, zeleninu sa samozrejme snažím ale nie je to až tak pravidelne, dala som taký priemerný jedálniček tzn. ako to vyzerá najčastejšie
Akože ja som mal horšiu stravu kedysi , cvičil som a nabral som , síce to dlhšie trvalo ale dalo sa aj tak.
Ona s hentým + proteinom úplne v pohode dosiahne čo chce.
ide tam v podstate o 3 levely cvicenia, kazdych 10 dni jeden level (postupne sa to stazuje) a po tych 30 dnoch su fajn vysledky aj celoplosne