WGA je ochrana proti userom co maju nelegalny windoze.. Ak to nainstalujes, tak ti bude periodicky vyskakovat z panelu bublina, ktora ta bude upozornovat na to ze mas nelegalny windoze, bla bla bla
A Imerio nelegalne sa to da obist len krackom.. Ale nikto ta nenuti aby si si WGA instaloval.. Ono to pride ako updatom, tak nedas express install, ale tusim ze custom install a WGA si odskrtnes a potom das aby ti ho uz nikdy nezobrazovalo. Ono ti ho sice par krat do roka este ponukne na download, ale tak tahat ho nemusis.
Ja to mám ten program tiež alebo mal som stači iba zmenit čislo je na to program "keyfinder.exe" da sa stiahnut v dc++ aj snovym cislom free a mozes stahovat aktualizacie ale musis mat win en a potom instalovana sk.Teraz ho uz nepotrebujem ten win xp ked uz frcim v linuxe.
proti monopolu MS, ktory nemam rad ani ja sa da bojovat urcite aj inak. Tym, ze niekomu dopomozes k tomu, aby si ten Win ukradol, urcite nijako nepomozes tomu, aby mal MS mensi monopol.
Wheeler: ja viem, ale jednotlivec proti monopolu nema ako bojovat, cize to ze niekomu dopomozem k ukradnutiu windozu vedie aspon k mojmu lepsiemu vnutornemu pocitu. Inak mi je to jedno, nech si kazdy usuje co chce, pokial je tu linux, som spokojny.
ja som stiahol moj windows z warezu a atam bol prilozeny aj crack k tomu... a vsetko pekne facha, nijaky keyfinder som nepotreboval alw to asi nebude fungovat na secky windowsy tnto moj crack
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A Imerio nelegalne sa to da obist len krackom.. Ale nikto ta nenuti aby si si WGA instaloval.. Ono to pride ako updatom, tak nedas express install, ale tusim ze custom install a WGA si odskrtnes a potom das aby ti ho uz nikdy nezobrazovalo. Ono ti ho sice par krat do roka este ponukne na download, ale tak tahat ho nemusis.
Kupit si licenciu.
A cudujem sa ze niekto, kto sa prezentuje ako zastanca opensource tu dava navody na to ako kradnut pouzivat kradnuty SW.
Inak ked uz si taky moralista, urcite nemas v compe NIC nelegalne vsak?
proti monopolu MS, ktory nemam rad ani ja sa da bojovat urcite aj inak. Tym, ze niekomu dopomozes k tomu, aby si ten Win ukradol, urcite nijako nepomozes tomu, aby mal MS mensi monopol.