Ako na zlomené srdce? Ako sa zbaviť toho pocitu že práve ja som zapríčinil rozchod tým, ako som sa knej správal? Sedieť doma ako troska ma nebaví. Nechcem aby si to naši všimli pretože nemaju žiadne pochopenie. Nemám chuť žiť, viem že práve ona bola tá p
na tvojom mieste by som sa snažila získať ju späť... napr. ospravedlniť sa... možno to hneď nezaberie, ale ona aspoň bude vedieť, že ťa to mrzí... nikdy nevieš, či sa ona tiež necíti blbo a nečaká, či za ňou neprídeš...
@lenkaska1 povedal som jej čo si myslím o jej naladach. Že by som jej veľmi rád pomohol ale nemôžem keďže neviem čo jej je. Trochu do toho zapojil emócie a nevyznelo to najlepšie..
Ahoj..zaujimalo by ma cim si posral vztah?zaujima ma to lebo mne sa nechce zit takisto..rada by som ta vypocula co ta trapi a chcela by som vediet viac o vasom vztahu...
@orajzdrib ale to nejde, že až keď má ozaj zlú náladu, začneš niečo riešiť.. zaujímal si sa o ňu, ako sa má často? a hovorila ti o svojich problémoch..?
@lenkaska1 zaujímal som sa o ňu ako to šlo.. O svojich problémoch mi väčšinou nehovorila. Aj to bol dôvod prečo som jej tamto napísal. Ako keby mi neverí alebo ja neviem, zdá sa mi dosť uzavretá. @matiarka mysli si čo chceš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
teraz je to už jedno
ved chod vonku s niekym ono to skor ci neskor prejde
skoré zotavenie prajem
lebo zas hento nie je dovod na rozchod podla mna
zato, že si sa k nej správal ako debil musíš trpieť.