Zdravím, idem nato rovno , takže páči sa mi jedna baba, každé ráno chodí autobusom, ja si naschvál sa dám za ňu že by som sa jej neako prihovoril ... ale nejde to...., keď zase idem zo školy tak stojí na zástavke keď sa tak nenápadne nedívam tak sa na
je skoro uplne jedno, co jej povies....ak sa na teba usmiala a aj dokonca zakyvala, tak sa jej pacis...a normalne zacni nieco rozumne, ale nie nieco v style, ze "Na autobus?" a pod.
"Ahoj, ja som "dopln meno". Nemohol som si nevsimnut den co den takej sarmantnej a krasnej devy ako ty, ktora mi vzdy vycari jemny usmev na tvari a sprijemni den. Obcas sa stane, ze sa od nepozornosti nabijem o tycku autobusu, ale nevadi mi to, aspon mi modrina vecer pripomenie take okuzlujuce stvorenie ako ty. Bol by som velmi poteseny ta spoznat a ake je tvoje meno ak sa smiem spytat? A nemas chut zajst na caj/kavu niekedy podvecer sa nad rozplyvajucou vonou atmosfery prostredia prijemnej kaviarnicky ktoru poznam porozpravat o tom ake mas rada kvety a ako rad pozorujem hviezdy cez bezoblacne teple letne noci na trave?"
začni tym, že ju začneš zdraviť.. najprv že ahoj.. a potom po čase (ale ne zase po tyždnoch/ mesiacoch ) sa podla mna začnete rozpravať už tak prirodzene.. jednoduchymi konverzačnymi temami.. aspon si myslim
@cvirik888 ježiš veď normálne, "Ahoj, už pár dní si v buse sadám za teba a zbieram odvahu sa ti prihovoriť, ale nikdy ma v tom strese nevie napadnúť čo povedať, a odkedy som si všimol že sa na mňa občas usmeješ, tak je tá tréma ešte horšia."
alebo hocičo, fakt doslova úplne hocičo čo ti vletí na mozog, a ak si jej sympatický tak ti viem takmer na 100% zaručiť že čím trápnejšie to bude pripadať tebe, tým milšie to bude pripadať jej. hlavne NIEČO, hlavne radšej z nervozity nervózne kecaj než buď z nervozity nervózne ticho. maximálne po čojaviem troch minútach takéhoto nervózneho kecania sa zapojí aj ona a postupne sa to zmení na normálny rozhovor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja by som sa tiez hanbil, raz sa jej musis prihovorit, lebo je mozne ze uz ju potom viac neuvidis...
Jaký romantik
No ja by som sa asi zakoktal a bol by trapas
alebo hocičo, fakt doslova úplne hocičo čo ti vletí na mozog, a ak si jej sympatický tak ti viem takmer na 100% zaručiť že čím trápnejšie to bude pripadať tebe, tým milšie to bude pripadať jej. hlavne NIEČO, hlavne radšej z nervozity nervózne kecaj než buď z nervozity nervózne ticho. maximálne po čojaviem troch minútach takéhoto nervózneho kecania sa zapojí aj ona a postupne sa to zmení na normálny rozhovor.