za normalnych okolnosti jem 5x denne asi kazde 4 hodiny davam si ranajky, desiatu, obed, olovrant a veceru
bezne ale nejem 12 hodin, lebo spim asi 8 hodin a 4 hodiny pred spanim jedavam naposledy co je asi 12 hodin cize pol dna
ale najdlhsie som nejedla asi 3 dni ked som bola strasne chora a aj ked som sa napila vody tak som to hned vyvratila takze vtedy som ledva pila a nie este jest ale takuto strasnu chorobu som mala len 2x doteraz
no okolo tyzdna to tusim bolo... ale uz si presne nepamatam. mala som dlhe obdobie ked strava bola nieco velmi neziaduce a zbytocne, cize par mesiacov som prezivala vdaka inym veciam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a k téme, najdlhšie tuším 5 dní
bezne ale nejem 12 hodin, lebo spim asi 8 hodin a 4 hodiny pred spanim jedavam naposledy co je asi 12 hodin cize pol dna
ale najdlhsie som nejedla asi 3 dni ked som bola strasne chora a aj ked som sa napila vody tak som to hned vyvratila takze vtedy som ledva pila a nie este jest ale takuto strasnu chorobu som mala len 2x doteraz
vydržala som 4 dni a potom mama len tak z nudy objednala lasagne donáškou a moja hladovka chtiac-nechtiac skončila spolu s depkou
ale malo to + schudol som cca 5kg.