Menej jesť, ja posledné týždne jem veľmi málo, napríklad na raňajky kúsok chleba, a potom ešte nejaký keks, a inak nič. Chodím vonku, bicyklujem, nabehám sa po meste, nákupy, s frajerom a tak. Sedím veľmi málo pri počítači. Nebol deň cez tieto prázdniny žeby som celý presedela vonku.
Na začiatku prázdnin som mala 52 kíl, za po troch týždňoch som mala 49.
Tak ten pohyb, a nenapchávať sa tak, a jesť zdravo.
ak máš 60 a chceš schudnúť na 50 alebo tak nejak stačí ti zdravá strava, vela pohybu a žiadne sladkosti. ak chceš ísť pod 50 tak to už pôjde zdravo len velmi ťažko
uz to tu odznelo viackrat...menej jest nemusis(skor by som povedal ze menej jest je zle), ale viac tej zeleniny a nejest tolko sladkosti a psenicnych jedal ako sa spominalo. pi viac vody/mineralky a nie kolu a ine sladke malinovky.
a popri tom je nesmierne dolezite cvicit...ten pohyb robi neskutocne vela
Menej jesť určite nie!.. Rozhodne sa dobre naraňajkuj, pretože raňajky sú základ.. Nejedz sladké jedlá a pečivo (možno tmavé ešte áno) A hlavne veľa cvič
podla mna naj na obmedzenie stravy je byt co najviac v spolocnosti, lebo cim viac musis reagovat na ludi, tym menej riesis jedlo a viac sa prirodzene musis hybat, ked nechces zaostat, zmeskat nieco...teda vlastne spolocnost je super na chudnutie. a klucovy je urcite pohyb, lebo ked sa hybes, aj zjes menej, lebo tie telesne procesy po cviceni ti zmensia chut na jedlo. cize hyb sa a hlavne v smere za ludmi. to ta aj tak dlhodobo udrzi v tej novej vahovej hladine, lebo odist z nejakej partie je vzdy tazsie nez skoncit s niecim, co si si do hlavy dala sama...preto je aj tazko vydrzat pri chudnuti, ktore si clovek ordinuje sam...
Nežer ale nie... Keďže je leto tak odporúčam veľa uhoriek jesť pretože sa z nich takmer nepribera a plávaj najlepšie doobeda pretože poobede a večer iba minas energiu a nespalujes skoro žiadne tuky
@patricia1212 Zdravá strava, veľa tekutín, pohyb, a spánok .. Jedz veľa zdravej stravy vynechaj pečivo a sladkosti ak sa stále napchávaš tak si jedlo nedávaj na veľký tanier ale len na malý, pi veľa čistej vody ja pijem aj zelený čaj, a pohyb začni behať, bicyklovať a pomôžu ti nejaké cvičebné videá na nete (napr. na Youtube je: blogilates kde sú cvičebné videá ja podľa niektorých cvičím) no a v hlavnom rade je spánok 8 hodín. Keď tak môžeš mi napísať napíšem ti viac ako som schudla ja nejaké rady
@yngrytka ďakujem za reklamu. Teda, ak si to nemyslela ironicky.
@patricia1212 schudla som 9,5kg a už som mesiac po redukčnom programe a stále vážim toľko isto. Ak chceš, mám o tom blogy, ako ti napísala yngrytka, prečítaj si. Ak by si mala nejaké otázky, kľudne napíš TS.
Sexom k štíhlej línii ! a tak mavala som 60kg a teraz aj ked sa dobre napapám tak mám 52, a to sa napchavam hranolčekmi, pečenymi kridelkami, klobaskami... jedine čo som zmenila je každy deň trochu si pocvičiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Na začiatku prázdnin som mala 52 kíl, za po troch týždňoch som mala 49.
Tak ten pohyb, a nenapchávať sa tak, a jesť zdravo.
sorry pomýlila som sa
ja som začala každé ráno behávať + večer buď bicykel alebo posilňovanie a zdravšie jem a po necelom týždni sa aj cítim oveľa lepšie.
a nezabúdaj na pitný režim !
Ja som napr. skúšal Low carb diétu, pomáhalo, no to už je zbytočný extrém..
a popri tom je nesmierne dolezite cvicit...ten pohyb robi neskutocne vela
nie, takto to radšej neskúšaj
ci co chces poradit, masticku?
@yngrytka ďakujem za reklamu. Teda, ak si to nemyslela ironicky.
@patricia1212 schudla som 9,5kg a už som mesiac po redukčnom programe a stále vážim toľko isto. Ak chceš, mám o tom blogy, ako ti napísala yngrytka, prečítaj si. Ak by si mala nejaké otázky, kľudne napíš TS.