raz, ked budem byvat sama, budem vzdy naha... oblecenie ma obmedzuje... ale tak musim mat na sebe aspon nieco, rano ma chodi budit mama/brat/babka a keby som odkopla v noci perinu alebo tak, to by nebolo najlepsie
nedokázala by som spať neodetá (a nie je to len tým, že by som nechcela, aby ma niekto videl, aj ak by som si bola 100% istá, že mi tam nik nevlezie,a bolo nenormálne teplo, tak by som pre osobné pohodlie musela mať dačo na sebe)
a okrem iného, nikdy nie som tak háklivá na chlad ako keď spím
Prosim vaas, ja viem, ze to tu vobec nepatri, ale neviem nikde najst co kde a jak, orientovat sa,, iba ma velmi zaujima, ci nahodou neviete, ako sa vola pesnicka ktora chodi v Superstar a davaju ju, pocas vyhlasovania vysledkov, kto vypadne..Dakujem, a viem ze je to odveci
hehe ja mam spolocnu izbu so sestrou,obcas nam tam rano vbehne mladsi brat!8rokov! a rano ma chodi budit mama...cize naha by som urcite nikdy nespala,aj keby som bola sama v obravskom dome..nevedela by som tak zaspat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Veď ako kedy, v zime oblečená a v lete ne
Som si to nemohla nechať pre seba.
a okrem iného, nikdy nie som tak háklivá na chlad ako keď spím