cez Ebay som este nenakupoval , plati sa pravdepodobne prevodom alebo na dobierku , asi podla toho ako si povie majitel , ale nevidim tak nic ako " napisat spravu " , " kontaktne informacie " a podobne veci . takze ak sa niekto najde kto sa vyzna aspon tr
@zamidari prepac ak som ranil tvoje city JA NECHTEL !!! uplne , ty vole , zabite ma za to ze som sa spytal , to sa radsej nabuduce pojdem pokecat so zachodom nez sa pytat na BIRDZi lebo tato stranka nieje o tom " spytat sa - odpovedat " ale o tom " spytat sa - ZADRBAT TOHO DEBILA CO SA SPYTAL PRETOZE TOTO BY SOM SA JA NESPYTAL ".
ku koncu komentu si si asi omylom zapol capslock, usetrim ti cas zakladanim fora "PRECO PISEM VSETKO VELKYMI PISMENAMI ???!!!", toto je caplock vypni si ho
@zamidari o to si moc dobry , ako , fakt , vzdy som sa cudoval preco MI TIE VELKE PISMENA TAKTO FURT NASKOCIA .
kazdopadne , seriozne . ten caps lock bol schvalne a bola to ukazka toho ako vam to vsetkym co tu sedite a refreshujete stranku ci nenaskoci nejaka diskusia v ktorej sa mozte poriadne vyhovorit , ukazka toho ako doslova kricite a brutalne chcete niekoho zdrbat . snad som to napisal zrozumitelne .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Items for sale
Visit my store
Add to favorite sellers
Contact member
ku koncu komentu si si asi omylom zapol capslock, usetrim ti cas zakladanim fora "PRECO PISEM VSETKO VELKYMI PISMENAMI ???!!!", toto je caplock vypni si ho
kazdopadne , seriozne . ten caps lock bol schvalne a bola to ukazka toho ako vam to vsetkym co tu sedite a refreshujete stranku ci nenaskoci nejaka diskusia v ktorej sa mozte poriadne vyhovorit , ukazka toho ako doslova kricite a brutalne chcete niekoho zdrbat . snad som to napisal zrozumitelne .