čaute. Vedel by mi niekto povedať, ako sa nastavuje to aby mi chodili z androidu do nokie lumia 830 mms-ky? Lebo zatiaľ mi vypisuje, že získať mediálny obsah (72 k . A viem, že sa to dá, ale ako tak to už neviem. Operátora mám Orange. OS je to Windows Ph
ja som sa snazila tiez nastavit na nokii lumii ale je to zacarovany kruh a po istej dobe som to vzdala ...skus zavolat na Orange linku a ti poslu normalne nejaky navod ako to spravit...aj mne to poslali ale nepresla som ani tym navodom ale mozno ty to dokazes!
@mia246 pokial si nemala lumiu 610, 710, 800 alebo 900 (to bola prva generacia, tam tomu kruto jebalo) tak sa ti mms nastavia same podla sim kartu ktoru tam vlozis.
@maxo0 spravy > nastavenia > a uplne naspodu mas automaticke stahovanie mms sprav. ak to nemas zaskrknute alebo ti to nestahuje automaticky tak si musis zapnut mobilne data a kliknut potom na ten medialny obsah..ono ti to stiahne
@matthew322 mozno ak ma nejaku staru prima kartu alebo nieco kde ma bloknute mobilne data tak to moze robit problem na 930 s orange pausalom mi to tiez ide v pohode
ale ked uz si prezradil ze mas 930 tak by som si rad porovnal iste veci. vraj na kuse od kusu sa dost lisi napr display a niektore mozu byt vadne a mat nadych do fialova (to zase ten pojebany amoled)
@mia246 no tak to je zrovna z prvej generacie lumii ta najhorsia ktora este bezala na wp7 ktory nebol ani v slovencine mal som doma dve 800vky a to bola hruza. ja som kupoval az 920 s wp8 a tam uz ide vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@maxo0 spravy > nastavenia > a uplne naspodu mas automaticke stahovanie mms sprav. ak to nemas zaskrknute alebo ti to nestahuje automaticky tak si musis zapnut mobilne data a kliknut potom na ten medialny obsah..ono ti to stiahne
ale ked uz si prezradil ze mas 930 tak by som si rad porovnal iste veci. vraj na kuse od kusu sa dost lisi napr display a niektore mozu byt vadne a mat nadych do fialova (to zase ten pojebany amoled)
takto som to robil na lumii 920. ono na niektorych operatoroch to automaticky nejde. aj na androide musis mat zapnute mobilne data.