Uz dlhu dobu mi je nahovno, som v depresiach asi ( neviem ako inak nazvat nechut k zivotu, neustale hladanie sposobu ako necitit, a nutianie sa na vsetko vysrat a ist radsej spat, aj ked sa maju diat popici veci (ako free jedlo) ->>
a ja uz vlastne iba hladam sposoby, ako sa zamestnat alebo ako nedufat v to ze ma prejde kamion a k psychologicke sa mi ist nechce, dajak nemam silu tam ist a ani neviem ci mi to ze sa s nou porozpravam pomoze, kedze teoreticky sa mam s kym porozpravat, len kamaratka mi na to vela nepovie..eh.. tak robim picoviny ako ze si spravim kupel alebo vstanem o 4 rano pred skolou a namalujem sa a normalne si aj jedlo do skoly pripravim, snazim sa nejako potesit samu seba. Tak sa chcem spytat ci mate nejake napady, co robit a vopred vam dakujem.
@kamilkakamilka Skús niekoho druhého niečím potešiť napr. tej kamoške kúpiš darček alebo mame ja neviem čo a možno ti bude lepšie a budeš sa cítiť aj užitočná
@Kierkegaard tej kamaratke stale daco kupujem a aj mame by son rada, lenze ona byva na druhej strasne sveta a potom platit drahe postovne k tomu by sa mi neoplatilo
zmeň si dennú rutinu. Maj produktívne dni, vstávaj skoro a ten pocit, že každý deň pre seba robíš niečo, čo ťa posúva ďalej ti to pomôže prekonať. Depresiu nemáš.
A preto by sme sa mali zoznámiť! Alebo si aspoň odpísať na TS Každopádne treba prijať aj to, že človek je občas smutný a depkuje a nesnažiť sa s tým nasilu bojovať, lebo to je potom začarovaný kruh.
Chod medzi ľudí a vyrozprávať sa ako tu. Neverím, že tam von sú bezcitne hovna. Aha aj frajera by si mala. Aby si sa cítila sebavedomo, potrebuješ reakciu ľudí v osobnom styku. Nech si akokoľvek uzavretá so svojimi problémami, nie si sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov