Ako mam bojovat o chalana ktoreho velmi lubim a viem ze ani ja mu nie som lahostajna... problem je v tom ze je este jedna baba a tu ma tiez rad a nevie sa medzi nami rozhodnut ... ona mi napisala ze si ho neda ... ja som jej tiez napisala ze si ho nedam a
A koho nazor to este je? Na druhych ludi z tvojho okolia sa velmi nespoliehaj, vacsina povie to, co je pre danu chvilu vhodne.
Ako bojovat? Vyjadrit co k nemu citis ked s nim budes vonku, pockat na rekaciu a podla toho aka bude vies ci mas vacsie sance ty ci ona. Inak neviem co chces velmi robit, vtierat sa mu moc nepomoze.
no ja by som o takeho cloveka rozhodne nebojovala... bud vie co chce, alebo dovidenia. A najskor by som mu to aj takto povedala, ako som tu teraz napisala...
Na svete je aj kopu dalsich ludi, viem ze ho lubis, ale radsej to skus s niekym, kto bude mat rovnaky zaujem aj o teba a nebudes sa musiet bat, ze ti v buducnosti odide s nejakou pip...
S vlastným pocitom prenesmiernej vzácnosti pobere všetko (a prečo by nemal, len získa), čo sa mu priľahko ponúkne! Keď vyhráš, ešte vyhrať nemusíš. Neblbni. Hoc to nie je v "móde", dôstojne z "bitky" vycúvaj. Nebude Ťa obdivovať zato, že máš väčšie "svaly" ako Tvoja protivníčka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ako bojovat? Vyjadrit co k nemu citis ked s nim budes vonku, pockat na rekaciu a podla toho aka bude vies ci mas vacsie sance ty ci ona. Inak neviem co chces velmi robit, vtierat sa mu moc nepomoze.
naco sa snazit ked nevie sam co chce?
Uff šťastný to chalan
Na svete je aj kopu dalsich ludi, viem ze ho lubis, ale radsej to skus s niekym, kto bude mat rovnaky zaujem aj o teba a nebudes sa musiet bat, ze ti v buducnosti odide s nejakou pip...
S vlastným pocitom prenesmiernej vzácnosti pobere všetko (a prečo by nemal, len získa), čo sa mu priľahko ponúkne! Keď vyhráš, ešte vyhrať nemusíš. Neblbni. Hoc to nie je v "móde", dôstojne z "bitky" vycúvaj. Nebude Ťa obdivovať zato, že máš väčšie "svaly" ako Tvoja protivníčka...