keď chodím na víkend domov za rodinou, tak vždy cez víkend obedujeme spolu, naši + brat
keď som na byte, tak sama a ak som na víkend u frajera, tak vlastne tiež sama, lebo ak varí on, tak najprv dá mne a potom urobí jedlo sebe, ak niečo kupujeme, tak väčšinou zje prvý, málokedy sa stane, že jeme naraz a to potom väčšinou tak, že on za stolom, ja na jeho posteli, lebo u nich jedálenský stôl al niečo také nie je
Obedujem sám (ak sa vôbec dá, počas niektorých dní to medzi hodinami ani nejde stihnúť), doma som cca 4x ročne a všetci spolu máme nanajvýš niekoľko spoločných obedov za rok.
iba v nedelu,lebo cez tyzden sme rozlietaní...ale mna by zaujimalo ako je to s vecerami...lebo my vlastne okrem stedrej vecere a na nejakych oslavách a tak nikdy neveceriame vsetci spolu.
keď som doma bývala, tak cez víkendy sme vždy jedli spolu a mala som to tak rada. cez týždeň sme spolu neobedovala, pretože sme každý chodili domov inokedy.
v každom prípade teraz, keď bývam sama, tak so spolubývajúcimi spolu skôr večeriame a aj to len raz za čas, keďže máme každý úplne iný harmonogram. obedy si skôr brávam do práce a málokedy sa stane, že s niekým jem. to skôr, ak príde priateľ a spolu si niečo navaríme, ale to tiež nie je veľmi často. ale dneska bude!
ale je mi to ľúto. mám rada veľké spoločné obedy a večere, je to krásne a utužujúce. keď budem mať svoju rodinu, tak večera bude najdôležitejším jedlom dňa, budeme ju mať spoločnú, rozprávať sa pri tom a ak to bude ako v tej francúzskej rodine, kde som bývala týždeň, bolo by to najlepšie. (spievanie, tancovanie a rozprávanie sa o svojom dni)
jedeň den z víkendu vždy spolu , druhý ako kedy (naši chodia furt na hory tak niekedy jeme každý osobitne)... a cez týžden neobedujeme spolu , ale večeriame spolu tak 2-3 krát
keď sú naši cez deň doma, vtedy varia. keď varia, jedávame spolu v kuchyni. neviem si predstaviť, že by som si vzala jedlo k telke alebo k počítaču, to by bola riadna drzosť. my sa ešte aj modlíme vždy pred obedom a po obede dakedy keď naši nezabudnú.
málokedy sme obaja doma cez obed, lebo ja robim cca od desiatej do piatej, aj ked nie kazdy den, a on robi na smeny - denna, nocna, volno Takze cez dennu na obed nie je doma a po nocnej na obed spi
obedujem v školskej jedálni a je mi jedno ako, niekedy si vyslovene počkám kým sa uvoľní jedáleň-stôl, aby som sa mohla naobedovať s niekým s kým si aj pokecám, alebo si prisadnem ku hocikomu len aby som nemusela čakať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
U nás to od vždy funguje tak,že maminka nachystá krásne všetko a každý si to vezme k počítaču,netbooku,notebooku poprípade k telke a má p.
Teraz fungujem tak,že sa napapinkám so starkou ,ale to len v nedelu ,inak mám p.
keď som na byte, tak sama a ak som na víkend u frajera, tak vlastne tiež sama, lebo ak varí on, tak najprv dá mne a potom urobí jedlo sebe, ak niečo kupujeme, tak väčšinou zje prvý, málokedy sa stane, že jeme naraz a to potom väčšinou tak, že on za stolom, ja na jeho posteli, lebo u nich jedálenský stôl al niečo také nie je
v každom prípade teraz, keď bývam sama, tak so spolubývajúcimi spolu skôr večeriame a aj to len raz za čas, keďže máme každý úplne iný harmonogram. obedy si skôr brávam do práce a málokedy sa stane, že s niekým jem. to skôr, ak príde priateľ a spolu si niečo navaríme, ale to tiež nie je veľmi často. ale dneska bude!
ale je mi to ľúto. mám rada veľké spoločné obedy a večere, je to krásne a utužujúce. keď budem mať svoju rodinu, tak večera bude najdôležitejším jedlom dňa, budeme ju mať spoločnú, rozprávať sa pri tom a ak to bude ako v tej francúzskej rodine, kde som bývala týždeň, bolo by to najlepšie. (spievanie, tancovanie a rozprávanie sa o svojom dni)
a nemám rada tie nedeľné obedy, vždy sa hádame :/