Asi to znie blbo ale... už asi tri roky som nebola chorá.. myslim tak riadne A trošku mi to chýba Ked ležkáte celý den v posteliii a všetci okolo vas behajuuu aaa volaju vam desaťkrát do dna a vy len ležííítee a ledva sa hýbete a pozeráte jeden skve
hmm..bud rada ze si zdrava..a nwm..ete som neskusal nasilu ochoriet takze nwm powedat no raz som bezal v zime celu cestu zo skoly a na druhy den som bol chory ale mozno to bola nahoda
Hej ludiaaaa mojou otazkou boloo žee jako sa to da zariadiť Ja si uvedomujem aj sama že to je hlupooosť =D a som šťastná že som zdravá Nebojte mne to dobre dochádza =D.. lEN PROste chcem vedieť taak tedaaa! pište k veci =D
urcite lepsie nebyt chora 3 roky jak kazdy tyzden a to uz sa neberie ako nieco vynimocne, nikto ta neobskakuje a do skoly chodis sak si chora furt...chcela by si tak?
loool, mno ja neviem ziaden osvedceny zaruceny sposob, ale pobavilo ma ako su vsetci ochotni a davaju ti tu istu radu: Nechci byt chora boshe, nemusite jej to pisat vsetci, snad chape na jeden krat Tej rady sa tak skoro nedockas
ano...vsetci okolo teba obskakuju...to je super....ale ked sa nevies poriadne nadychnut lebo mas plny nos, v kuse ti je zima, hlava ti ide vybuchnut a ked sa postavis tak mat take stavy ze hned odpadnes(aspon u mna ked som chory)....tak neviem teda ci by si to chcela....bud rada ze mas taku imunitu...
Vazne ochories z kriedy... alebo ja nwm namoc si ruku na dlhsie do octu a zlom si prst to ti potom zmekne ruka a lahko sa zlomi...nebudes to najskor ani citit a bdues mat sadru super coo
najuzastnejsie bolo ked som mala cierny kasel, prosim pekne to aj keby ma obskakoval najsexi chlap by mi bolo zlee ja som sa dusila, nevedela som chytit dych a potom ked som ho chytila som len plakala a to sa mi stavalo hlavne v noci ked som spala, vecer som mala strach ze ked pojdem spat sa nemusim ani zobudit
momentalne som chory a veru mi to uz lezie na nervy ale to bude tym ze chodim pekne do skoly aj... ale chytil som sa pri bozkavani osoby, ktora bola este nie celkom doliecena z choroby
dam vam dobru rad ked vasi rodicia odidu do roboty ale nemusia proste sa zavrite do detskej izby dajte si dole veci okrem slipov atd.... stravte celi den na holej studenej zemi ale nie na koberci. ak je zima chodte von a dajte si na dva prsty sneh ale pichnite prsty nisie do snehu. Zjedzte to a zapite to studenym napojom ale pozor sneh je hnusny ale moc. a zopakujte tento proces tri krat a mali by ste byt dost chory
Večer, TESNE PRED SPANÍM vypiť pol litra niečoho fest studeného, najlepšie mlieka, a hneď na to niečo poriadne horúce, napr. čaj, treba sa premôcť a vypiť...Z osobnych skusenosti rano nepoviete ani slovo
Zdravim.. tak som skusil tu kriedu aj nastruhanu v pohari , aj som ju zapil kolou .. zjedol som ju celu a nic mi nieje Surprised tak isto som skusal vypit aj mlieko a hned zatim ten caj a tiez mi nic nieje Shocked a pre istotu som sa pred spanim este aj fajne okupal studenou vodou otvoril som okno a spal som v slipoch do rana a ani som sa nezakryl a ani naznak po teplote Mad takze stou kriedou je to absolutna K*****A a je jedno ci ju pijes s mineralkou alebo s colou Confused
no tak to tu mam mam zaruceni recept na ochorenie:zoberte malu jogurtovu lzicku a dajte si dopoly tekutim mydlom trochu pockajte takich 30 sec a zapite to vodou.rano zarucena GRCKA
Ak chces fingovanu teplotu tak tu je par rad: Stara ale ucinna ak mas horuci caj kavu abo nieco horuce tak vloz teplomer dnu a pomisaj ale iba n chvilu a pozor abi to potom rodicia neistili. ALebo tras s teplomer ale tak abi si si udierala o dlan a uprav si to portom podla vlastneho vkusu kolko len ces alebo zober zapalovac a nad ohnom to chvilu zohrievaj pyor iba fakt chvilu max 2 sec mozno aj viac podla toho jaku ces teplotu.
Mno naposledy som ola chorá, už ani nepametím!!.. Ako keby bol okolo mňa 25km oblúk s imunytov a všetko sa to odrýža alebo čo!!.. Minule ma to vážne už nasralo, thak som si namočila uterák do ľadovej vody, založila pod krk otvorila balkón a celú noc som thak ležala, a odokritá.. Ráno som mala horúčku, mierny kašeľ, a trochu zasekávanie hlasu!!.. Ten oblúk čo bol okolo mňa ako keby sa zmenšil na 5cm!!.. Nehovorím še jhe to 100% ale mne s neuveriteľne veľkou imunitou mi to pomohlo!!..
Ja som bola v mojej spalni a videla som tam zrkadlo s mojim otcom. Bola to strasna udalost,zlakla a ochorela preto som dala si ocovy. Recept na ochorenie:1.Cucanie nanuku v zimnom lete v zimnom bazene v lete ked je prave zima 2. budete hola a dajte si na seba mokrý ale teply uterak a chojte do zimy na balkon ale ten uterak musi vydrzat az to rana inak smola 3. Asi to znie blbo ale... už asi tri roky som nebola chorá.. myslim tak riadne A trošku mi to chýba Ked ležkáte celý den v posteliii a všetci okolo vas behajuuu aaa volaju vam desaťkrát do dna a vy len ležííítee a ledva sa hýbete a pozeráte jeden skvelý film za druhým aa prijímate návštevy priateloov Už mi to faakt chýýba Tí čoo to odsudzujete pardoon Ale mmoja otazka v tomto fore jee- Nepoznate nejaký zaručený sposob? Kedysi som čitala o kravinách akoo zjesť lyžicu soli ale nemyslim že by to malo dakyy dlhši učinok Dakujem za reakcieee
Ako byť chory? Ja,ked som nechcela ist do skoly kvoli nejakej pisomke,tak som nespala celu noc,cely deň som nič nejedla a pila len minimalne a potom rano som si dala polku rozdrvenej kriedy s vodou a ja mam imunitu,ze podme na jahody,takze mne to fungovalo genialne.Bolela ma hlava,bolo mi zle,chcelo sa mi spat a mala som zvysenu teplotu,cize ked som dosla do skoly tak cez tretiu hodku musel prist pre mna otec a prave vtedy boli tri pisomky po sebe,takze ani jednu som nepisala potom som dosla domov a spala som az do utorka vecer fajnovo som si nesla tri dni do skoly.Ano,viem,niektori si myslite,ze nam je*e,ale ked to spravis len raz,tak sa svet nezruti. Bye
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
bud rada ze si zdrava, ja teda ked som fakt chora tak si to obskakovanie vobec neuzivam a vsetci mi vtedy idu na nervy
s tym snehom to je uz oskusane? po kolkych hodinach by som mal ochoriet? lebo mne to nefunguje
Velmi vám ďakujem
Napište mi na gmail : lukas0089kosik@gmail.com