Milý otecko mi blokuje internet, a nastavuje si to podľa seba, dajme tomu že cez týždeň len hodinka poobede a večer .. víkendy fičia viac .. a vždycky predtým jak to ide nastaviť naklusá na internet, niečo zadá a už to zrazu je.. neviete o niečom takom, ž
@klaudiqaaa ťažko tie ostatné blbostičky blikajú, nebliká len to na net, a nič nevypája, to som si všetko už prešla, všetky možné kábliky a vždycky to samé nabehne o určitom čase, samé sa to vypne.
Do internetoveho prehliadaca daj 192.168.0.1 alebo 192.168.1.1. Ak to nieje nastavene na PC tak to musi byt router, mozno este keby ste mali casovo obmedzeny internet ale take nieco uz asi ani neexistuje.
@marek594 ani jedno mi nejde zobraziť.. a on mi veľmi hovorí, že to dáva blokovať cez jednu firmu, no to dosť pochybujem, lebo on si to prestaví kedy sa mu zachce .. a pozerala som si aj históriu stránok, a nenašla som nič vhodného .. podľa mňa mu ten jeho známy z firmy, odkiaľ máme router, a celé to vedie, mu podsunul nejakú stránočku a odtiaľ si všetko blbokuje a nastavuje ako sa mu zachce. A ktomu sa predsa musí dať nejako dopracovať (ach) ...
je to nastavené na routri, ako hovorí post nado mnou, ale už len prístup k tým nastaveniam bude zaheslovaný, skús defaultnú kombináciu login/password: admin/admin, alebo root/root, ale pochybujem že to nezmenil, ak vie na routri nastavovať tento časovač tak heslo vie určite zmeniť tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale to ti aj tak nepomôže, otic odpojí modem a máš po chlebe tak či tak.
@marek594 kde nájdem nastavenia routra?
je to nastavené na routri, ako hovorí post nado mnou, ale už len prístup k tým nastaveniam bude zaheslovaný, skús defaultnú kombináciu login/password: admin/admin, alebo root/root, ale pochybujem že to nezmenil, ak vie na routri nastavovať tento časovač tak heslo vie určite zmeniť tiež
na strane 40 je ako by si to potom mala nastavit ak sa do tych nastaveni dostanes