Vcera som si z nadejou ze konecne sa mi bude nejaky prehliadac pacit nainstaloval novy IE ale velmi rychlo som zistil ze je to zase raz hrozne.Chcel som si teda opat nainstalovat starsiu verziu IE 7 ktora bola fajn no uz mi vypisuje ze to nejde lebo mam v
No cez ovladaci panel to nejde az taka lama niesom Pouzivam mozzilu este tu staru a ta mi velmi vyhovuje akurat zvykne zamrzat,IE7 bola fajn,isla my rychlo,nezrala ramku ani procesor ale zase sa mi nepacilo ze sa nedaju vymazavat adresy...mam aj chrome ale ten zere ramku to je fakt...potrebujem sa nejako zbavit toho IE 8,za kazdu cenu
IE je súčasť operačného systému - neviem kerý debil v microsofte to vymyslel, ale tým pádom inštalácia nového IE je vlastne čiastočne upgrade systému, takže ho proste neodinštaluješ.
proste len vyhádž jeho zástupcov, nainštaluj si firefox a nastav si ho ako defaultný prehliadač. toť vše.
NO toto som uz skusil a nic sa nestalo,mozno som to spravil zle takze sa spytam takto....to policko pri IE ma byt zaskrknute ci naopak prazdne ak ho chcem dat prec?
no Midnight dufam ze sa mylis a nejak sa to da vymysliet....mozzilu mam aj prave teraz z nej pisem nemala by chybu nebyt toho neustaleho zatazovania procesora na 100%
bože moj, riesiš ten najsprostejsi prehliadac na svete, preco neprejdes na inu variantu??napr. doporucujem mozillu. A aj tak neviem preco prechadzat este na nizsiu verziu, ved vyvoj internetu ide dopredu a stare prehliadace nato nestacia a IE uz vobec.
este raz to poviem teda...mam MOZZILU a vyhovuje az na to ze zatazuje procesor na 95% a potom zamrza pocitac,chrome robi to iste a IE8 tiez...preto chcem spat IE 7 lebo ten nezatazoval ani ramku ani procak chapes?
Myslím že Unlocker nepomôže.... Explorer je súčasť windowsu ak sa nemýlim a nie som si istý či ho môžeš vymazať s compu.... ja mám tiež IE8 ale vôbec ho nepoužívam.... ja používam firefox alebo operu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
proste len vyhádž jeho zástupcov, nainštaluj si firefox a nastav si ho ako defaultný prehliadač. toť vše.