Nuž takto, kedysi dávnejšie som si nacapila na mobil sekundáčom takú krásnu malú drevenú lienku, ale keďže už taká krásna nie je, tak by som ju chcela za niečo vymeniť, ja len či niekto nemá nejaké super účinné triky ako to dať šetrne dole?
to máš ako ponaučenie aby si si somariny nelepila na mobil , sekundové lepidlá sú rôzne, na niektoré sa dajú zohnať špeciálne odstraňovače. ale skús namočiť mobil na celý deň do vody mohlo by sa to odmočiť, ak to nebude fungovať tak skús namočiť do riedidla a ak ani toto fungovať nebude, tak nahrej rúru na maximálnu teplotu a nechaj tam mobil cca tri hodiny, potom by mala vrstva lepidla tak zgumovatieť a bude sa dať oškrabať prstom
@fanklublbl mas pocit, ze ked das telefon do jednej z tych veci, ktore si ty navrhol, tak za 1. bude funkcny, alebo za 2. sa nezmeni jeho stavba a tvar ? seriously, mobil v rure na 300 stupnoch, to ti akoze pomoze nejako ?
ja by som ti poradil aplikaciu riedidla z bokov, pripadne kryt namocit, skusit vypacit a potom aplikovat riedidlo na skvrnu..
@fanklublbl popravde neviem,co som si mal mysliet, pretoze riedidlo/ tech. benzin skutocne pomoze.. ale tamtu cast o rure som nepochopil, tu vodu som ako joke bral.. lenze takto ked si to das dokopy tak som fakt nevedel, ze ci si robis srandu, alebo nie
sekundové lepidlo účinne neodstrániš...môžeš to skúsiť riedidlom alebo odlakovačom..ale to zrejme zíde aj povrch tvojho telefónu môžeš to tak maximálne odškrabať nožom...
sekundové? to som si do očí dala tak pred dvoma rokmi, môj najhorší zážitok v živote...ale keď máš šťastie...keď si na to spomeniem, tak som vďačná tomu tam, že vôbec vidím, a že sa mi zmenila len farba očí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a pozor potom na nosík..
ja by som ti poradil aplikaciu riedidla z bokov, pripadne kryt namocit, skusit vypacit a potom aplikovat riedidlo na skvrnu..
podla mňa, tu lienku skús podobrat nozíkom