Totiž, zbierala som orechy a viete ako to farbí prsty....takže momentálne moje ruky vyzerajú dooosť zle no a neviem čím mám tú farbu odstrániť ....Nemáte niekto nejaký nápad čím to dať dole ?
Mmm, to poznam . Ja som proste cakala, kym to nezliezlo. Ked budes casto umyvat riad a podlahu a vobec - take tieto cinnosti, kde mas v rukach neustale nieco mokre a cistive, tak by to mohlo zliezt skor . Tak dufam, ze bude z Teba teraz chvilu mamka nadsenejsia, nez nadsena a keby si mala malo prace, srdecne Ta pozyvam aj k nam - siklo by sa trochu upratat
kadernicke sa minule podarilo pofarbit mi dost kozu okolo vlasov a dosli jej nejake utierky na to, tak mi odporucila cigaretovy popol. navlhcit vatovy tampon a namocit do popolu. pozerala som na nu najprv ako na cvoka ale ono to vazne zislo...
Co tak rozmyslat pri robote . . . pre buducnost. . . . a pouzit napr rukavice.
Na druhej strane aspon poznas jednu z prisad prirodneho farbenia oblecenia, pokial farbis na odtiene zltej a hnedej.
U nas orechy padaju same, zelena supa sa bud rozlupne sama, alebo sa vysusi. Vacsina orechov je zbierana za sucha zo zeme, a to co ostane na strome nechavame vacsinou veverickam a vtakom.
@demonicbass . . . cenna rada sa v tom skryva. Na zaciatku je to o tom, ako sa dvakrat mera a raz striha. A neskor je to o tom ze orechy napr. netreba lupat zo zelenej supy, vasina sa sama rozlupne a orech vypadne a rukavice tiez niesu zla rada. Vsetko pre buducnost. A pre spinave prsty doplnim radu, nechat to tak ono to zmizne samo, chemikalie len nicia pokozku.
@demonicbass . . . ale ked davaju radu navyse, netreba odmietat. Inak tu uz rad na odstranenie zafarbenia prstov padlo pomerne dost. Myslim si ze drhnutim a babranim sa s chemikaliami teraz stravi nejaky ten cas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na druhej strane aspon poznas jednu z prisad prirodneho farbenia oblecenia, pokial farbis na odtiene zltej a hnedej.
U nas orechy padaju same, zelena supa sa bud rozlupne sama, alebo sa vysusi. Vacsina orechov je zbierana za sucha zo zeme, a to co ostane na strome nechavame vacsinou veverickam a vtakom.
. . . cenna rada sa v tom skryva. Na zaciatku je to o tom, ako sa dvakrat mera a raz striha. A neskor je to o tom ze orechy napr. netreba lupat zo zelenej supy, vasina sa sama rozlupne a orech vypadne a rukavice tiez niesu zla rada. Vsetko pre buducnost. A pre spinave prsty doplnim radu, nechat to tak ono to zmizne samo, chemikalie len nicia pokozku.
ja len že ona sa nepýtala: ako predísť zafarbeniu prstov
pýtala sa: ako odstrániť zafarbenie prstov
ale to je jedno, nechaj tak
nikto neodmieta Tvoje rady... ja len konštatujem a hrám sa na inteligentne všímavú osobu