Viete šetrne narábať s peniazmi? Poznáte miesta, kde sa da lacnejšie nakupovať? Odporúčate nejaké alternatívne obchody? Kupujete kvalitné za nízku cenu? Mate osvedčené značky? Kde nakupujete potraviny? Trvácne oblečenie? Šetríte aj inak? Investujete ich?
myslim, ze viem narabat s peniazmi, urcite by sa dalo aj o dost lepsie, ale da sa. som predominantne nastavena tak, ze si neptorebujem kupovat veci, ktore vyslovene nepotrebujem, a ak sa mi nieco velmi paci, dlho uvazujem a ak to ozaj chcem, tak si to doprajem. nejake penizky si odkladam, aj zarobit nejake viem, cize na moju momentalnu sitaciu spoko
nemyslim si ze som zrovna setriaci typ ale vzhladom k tomu ze este stale mam celkom dost penazi a to zijem v podstate len zo svojho z brigady kde som v lete skoncila tak asi na tom nie som tak zle
Ja som mega setriaci typ, niekedy ma to až desí.. ale moje šetrenie nespočíva v tom, že kupujem nejaké lacné nekvalitné potraviny, ale skôr, že okrem potravín veľmi nenakupujem nič resp. oblečenie a nájom mi platia naši a všetko čo zarobím mi ide do vačku a z toho odmietam míňať, proste si poviem nie a tak sa stalo, že od júna som z výplat neminula ani cent.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty