ak ich robi mama a mame ich normalne na obed tak priborom, ale v poslednom case som si ich vzdy robila ja a to som bola uz taka vyhladnuta ze nebol cas vyberat pribor a ked si robim sama tak si tam davam zmrzlinu a to by sa blbo krajalo, takze zalezi od prilezitosti
V reštike príborom... doma ich robím ja, takže ich vyjedám rukami, bez akejkoľvek plnky/prílohy ešte počas ich pečenia (a než ich dorobím, som najedená )
Ja som ani nevedel že palacinky sa jedia aj rukami Rukami jem len veci od ktorých sa nedá príliš zababrať.. ak sú palacinky plné tvarohu a posypané kakom a cukrom tak by som to mal po celých rukách a tričku
Pocas jedenia palaciniek stale nieco vypadne, sype sa, vyteka...preto nema cenu sa trapit priborom, pokial nie som v restauracii, kde nerobia rulicky a chytit to by znamenalo mat ruky od slahacky a vsetkeho...lebo oni tu plnku casto uplne nerozumne neskryvaju, ale daju navrch...aj preto nemusim palacinky. Ale ked su, tak ich zjem, len ich nevyhladavam. Z celkom obstojneho jedla je nechutne jedenie. Doma to jem rukami, lebo robime rulicky, ale aj tak sa clovek musi stale oservitkovat, lebo sa to neda normalne pekne jest. Ludia, ktori to maju najradsej su pre mna nejaki vyzivaci v prasacinkach, takisto ako spagetisti...
@papapa111 Nechcem sa zadrbať, to poprvé, a za ďalšie, keď to nakrájam, tak ten odkrojený kúsok je ideálny do úsť, aj chuťovo, čiže mi viac chutí. Ťažko sa to vysvetľuje, to je ako s cestovinami, niekto si povie cestovina ako cestovina, ale stačí, že to má inú veľkosť, hrúbku alebo tvar a je to kompletne o inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
vlastne vobec
doma rukami, ale doma som palacinky už dlho nejedol
a vlastne moc nemusím palacinky
priborom minimaaalne, len ked mam šlahačku na palacinke (čo nie je často) a nechcem sa zakydať
@mcvpn ta si daj !
@mcvpn ále neurážaj sa spravím ti palacinky
Najlepšie ešte z panvice
vlastne dáma asi drží líniu a nežere palacinky vôbec... ta ništ, žerem palacinky buď rukami alebo príborom. ako prasa.
nomnomnomnomonommmmmm
ako správna *lady*