Čaute sa Mám taký problém.. Mám ísť kamarátovi už teraz v piatok na stužkovú.. Bol niekto z vás už niekedy na stužkovej len tak ako partner? Aké šaty si mam obliecť? Čo tam budem robiť? Ako to vôbec bude prebiehať keď tam budem ja ako partnerka? Pomooo
ak neposluzis ako obeta nejakemu bohu, tak s nim budes sediet za stolom, potancujes, najes sa, pozries si program, odfotis sa s jeho rodicmi a pojdes domov
na nasej stuzkovej malo plno dievcat/chlapcov za partnera bud frajera/ku alebo nejaku kamaratku a v pohode vsetko..ved sa s nimi zoznamis a ak to nie su nejaki keketi a pitsche, myslim, ze sa vcelku aj zabavis
@simuliatko čítala som na nete, že aj keď dievča ide len ako partnerka mala by mať šaty pod kolená, aby to bolo slušné a spoločenské.. vhodne na takúto slávnosť.. preto sa pýtam, či vadí keď budem mať nad kolenami.. lebo no ja dlhšie nemam ...
Hlavne počítaj že na stužkovej poväčšinou na teba tan tvoj kamarát/partner nebude mať veľa času, bude v podstate stále so spolužiakmi, tak potom aby ste sa nakoniec nepohádali ešte, aj to sa na stužkových v takýchto prípadoch stáva.
tiež som bola kamarátovi, pretože nemal s kým ísť. šaty normálne kusok nad kolena, bielo čierne som mala tuším, jediný problém bol s podpätkami najedla som sa, zabavila, popila a šla domov... nič tam také strašné nie je
Dobrý večer, potrebovala by som poradiť.. Idem na stužkovú partnerovi ako partnerka.. Stužkovú majú c triede iba samí chalani pretože nemajú žiadne dievčatá.. Dala som si ušiť dlhú sukňu po zem .. Je vhodné si ju zobrat ako partnerka dlhu suknu s bodami ? .. Keď na stužkovej budu mat iba partnerky všetci ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ides v piatok a nevies, ake saty si vezmes? O_o
a pokial by si ich preboha chcela mat ? 0.0