stručne... kamaráta napadlo že na ntb niečo pokazí aby si mohol uplatniť právo na vrátenie peňazí alebo zobrať nový ntb v tej cene a pritom oveľa lepší je to celkom fajn nápad a že asi to skúsim
ja som myslel že stačia len 3 reklamácie na vrátenie peňazí
Ale ak ti to za to stojí, tak si zoskratuj USB, či napríklad zastav ventilátor a nechaj vyhorať nejakú súčiastku na PC. Ak by sa stále vypínal, tak ho musíš nonstop zapínať späť.... Možností je veľa
to prvé mi vyzerá ako dobrý nápad a prečo to nespraviť keď máš možnosť ja ti to schvalujem , ale keďže sa moc nevyznám tak ti nič inovatívne neponúknem
keď si prelomíš kábel na nabíjačke tak ti max. dajú novú nabíjačku mne takto jebol raz na zem, tak zadnou hranou na dlážku, len z výšky postele a prestala mi ísť baterka......a dali mi teda len novú baterku (resp. som si ju zacvakala, lebo už nebol v záruke)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale ak ti to za to stojí, tak si zoskratuj USB, či napríklad zastav ventilátor a nechaj vyhorať nejakú súčiastku na PC. Ak by sa stále vypínal, tak ho musíš nonstop zapínať späť.... Možností je veľa