Ahojte mám 17 rokov a som dosť hanblivý chalan, ktorý nikdy nemal babu, ale už dosť túži po vzťahu. Od septembra si píšem s jednou babou každý deň, boli sme aj vonku asi 4-krát (naposledy pred týždňom) a uvedomil som si, že by som s ňou chcel asi čosi viac. Vôbec sa nehýbeme ďalej, stále sme len kamaráti a vôbec neviem ako ju mám zbaliť alebo čo, keďže s babami to vôbec neviem. Naposledy som ju pozval do 5D kina ale aj tak mám pocit, že sa to moc nehýbe. Povedala mi aj, že som pekný a že ma má rada ale nepovedala ešte stále, že ma má rada ako kamaráta, takže si myslím, že šancu by som u nej mal. Len vôbec neviem ako urobiť to aby sme sa do seba zaľúbili (mne sa len páči ale necítim ku nej nič, žiadnu lásku). Viete mi dať niekto nejaké rady ako by som ju mohol zbaliť a pohli by sme sa ďalej? Konečne som našiel slušnú babu, ktorá sa učí na samé 1, nepije a nefajčí a má rozum tak si to nemôžem pokaziť. Ďakujem vam moc
Myslim, ze nevadi ak pojdete pomalsim tempom, aj pre teba samotneho - zistis, ci si s nou naozaj rozumies, pacit nemusi uplne stacit a tiez je tu otazka, ci s nou nechces byt prave preto, lebo dlho tuzis po vztahu a si momentalne sam. Aj ked je to baba, co sa uci na same 1, nepije a nefajci ?
No a jak balit... by som povedala ze staci byt kkt a budu sa diat veci
Ale tebe poviem, ze bud proste mily, uvolni sa a nekrcuj ze "co mam teraz robit a povedat". Spoznavajte sa, netlac na pilu, a nebud prilis slizky. Mozno by si jej mohol aj ty dat najavo svoj zaujem a ze sa ti paci a na to su komplimenty a take "mas pekny usmev/smiech" nic neskazi.
Nechces ju skusit chytit za ruku? Podla mna to je fajn dalsi krok, pobozkat ju by mohlo byt prilis a mohla by sa zlaknut, ale ked naberies odvahu a chytis ju za ruku prejavis jej tym naklonnost a uvidis ako aj ona zaregauje. Ale som si ista ze sa potesi, z toho co pises to vyzera ze sa jej urcite tiez pacis a ked sa budete drzat za ruky nejaky cas bude sa vam uvolnovat dopamin a zalubite sa do seba casom jej potom mozes dat aj pusu
Bože toto je tak zlaté a nevinné Skús jej ukázať náklonnosť tým, že jej napríklad kúpiš niečo, o čom hovorila, že sa jej to páči, alebo že by to chcela, nemusí to byť vôbec nič drahé, kľudne nech to sú hoci aj len ponožky dedoles, ak ti o nich rozprávala Alebo keď ti povedala, že má rada zvieratká, tak ju vezmi do zoo alebo venčiť psíkov. Skratka jej ukáž, že ju počúvaš, je to pre človeka veľmi atraktívne, keď vie, že ho ten druhý vníma a dá si námahu urobiť pre neho niečo, čo ma rad Držím palce!
@skvrnka@8 Nechcem byť s ňou len kvôli tomu, že nikoho nemám to nie, pretože ma volá von strašne veľa báb a ja vždy odmietam, no tejto som dal šancu sám neviem prečo. Dávam jej komplimenty stále aj ona mne občas ale stále sa to nehýbe tak ja neviem.
@quattroformaggi@10 Naposledy čo sme boli vonku som jej doniesol Kinder Bueno, pretože ho má hrozne rada a dali sme si ja 1 tyčinku a jednu ona. A Ďakujem moc za rady
"nejaké rady ako by som ju mohol zbaliť a pohli by sme sa ďalej?"
Povedz jej, "Vieš ono, ty si strašne pekná, vždy si sa mi páčila", zahlad sa jej do oči, tesne sa k nej priblíž, chyť za vlasy a daj je bozk na ústa - francúzaka.
@priekala@20 Prečo máš potrebu v každej diskusii strhávať pozornosť na seba a svoj neúspešný ľúbostný život? Chalan sa pýta na rady, nepotrebuje čítať vyplakavanie o tom, ako si nevieš nájsť frajerku.
@priekala@20 poznam presne ludi, ako ty. baby mas len na sex a cele dni sa zajebavas na diskotekach a urcite aj pocuvas hudby typu hiphop. lenze dievcata chcu niekoho, kto by si ich v noci pritulil, rano im ranajky spravil, porobil okolo domu atd
Teraz som prišiel domov, bol som s ňou vonku a sama od seba mi napísala teraz jak prišla domov. Taže vyzerá, že to je na dobrej ceste. Ďakujem za rady všetkým, moc si to vážim
Peter najdi si chalana, s tým môžeš isť aj na pivo, nebude ti fňukať pri ušiach a nemusíš mu kupovať kabelku, šminky, topánky a vyhovárať sa, že si nemal čas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
No a jak balit... by som povedala ze staci byt kkt a budu sa diat veci
Ale tebe poviem, ze bud proste mily, uvolni sa a nekrcuj ze "co mam teraz robit a povedat". Spoznavajte sa, netlac na pilu, a nebud prilis slizky. Mozno by si jej mohol aj ty dat najavo svoj zaujem a ze sa ti paci a na to su komplimenty a take "mas pekny usmev/smiech" nic neskazi.
Povedz jej, "Vieš ono, ty si strašne pekná, vždy si sa mi páčila", zahlad sa jej do oči, tesne sa k nej priblíž, chyť za vlasy a daj je bozk na ústa - francúzaka.
Ja by som bola za pusu už