Ako poslať na dobierku bicykel, neviete čo to môže stáť?
Posielali ste už niekedy dobierkou niečo veľké, idem posielať bicykel, neviete odhadom cenu poštovného? je s tým nejaký problém ? Ako ste to zabalili??? pravidlá platia tie isté hore v lavo nalepím meno odosielatela a v pravo doručovatela ? Dakujem.
Máš doma internet. Predpokladám aj telefón. Stačí ak spravíš jednoduchú vec: Vyhľadáš si doručovateľa (Či už pošta alebo kurier). Všade máš Kontakt. Čiže na mobile vyťukám číslo infolinky a zistím si ako ktorý doručovateľ postupuje a čo k tomu treba od toho sú tam a je to len 5 minutová záležitosť kde budeš mať 100% informácie. Ale nie radšej založíme fórum kde bude x-ľudí špekulovať ako by to malo byť a potom sa budeš rozhorčovať že tak ti to niekto povedal . Prijemný víkend
@rocafella Si taký múdry že toto viem aj bez teba, avšak áno v jednom máš pravdu založím forum kde bude x ludí spekulovať a mám to z ich vlastných skúseností, pekný víkend aj tebe serus.
Vieš to aj bezo mňa? A spravila si to? Určite nie radšej sa budeš hrať, že si nad vecou. Ako neutočím na teba ani nič sú to tvoje záležitosti. A ruku by som dal do ohňa, že tu max. jeden človek poslal bicykel poštou a ani to nie som si istý.
@rocafella "niečo velké" nemusí to byť bicykel, tak čítaj, bez teba to viem ale napísala som ti že áno aj tak napíšem forum aj keby mi toto poradil hockto iný...
To je potom logika ako: Mala som nechránený sex, je mi nevoľno, mám väčšie bruško a u gynekológa mi povedali,že som tehotna. Môžem byť naozaj tehotná? ...
To poistenie je dobré hlavne iba pre teba. Kebyže sa bicykel nejak poškodil pri prevoze na danú adresu a dotyčná osoba by ho neprevzala, tak vtedy hraje rolu poistenie. Kebyže si nepoistila tak tovar ti nepreplatia. Ja som poisťoval do 300eur.
Tak hlavne pri takejto úlohe kuriera.. ty zaplatíš dajme tomu 20eur za kuriera na pošte + poistenie.. a dotyčná neprevezme balík, tak máš premárnené peniaze.. naspäť ti pošlu v poriadku nemusíš nič doplácať. Hlavne davaj na takých ľudí pozor.
Nie jeden sa rozhodol u mňa, že nemá už záujem o tovar a tovar už bol uň ho. Potom už nič nevyriešiš.
Počuj, napíš mi správu, ja ti to všetko vysvetlím.
@14@dreams155 hej, ak by cestovala aj ona, to by ju vyšlo úplne minimálne (len ten čas, a najma - nemusela by ho posielat jako "balík" zásielku, ale len jako na lístok bicykel ( - "spolucestujúci" :happy:
@rocafella Jej, ďakujem ti krásne. Som jedna veľká záhada birdzu, ktorú nikto nevidel Ale nie, poviem ti prečo. :-S @dreams155 Veď ani ja tom nevidím nič zlé. @drobec186 Ja som to nemyslela v zlom, absolútne. Len ten tvoj štýl prezentovania trošku zle pôsobí, ak sa ťa to doktlo, tak prepáč.
aky primitiv? prosim ta, neurazaj ma, je to take .... primitivne
dostala ma na tom ta ironia ze chudatko ty musis na vsetko odpisovat "je zbytocne co si napisala" - akokeby tie tvoje odpovede zbytocne neboli ono ta ti ludia obtazuju, lebo kazdy od teba caka nejaku odpoved, aby ti rucicky neodpadli ale aspon sa pobavime
@nemamcas Ach ako si niekto ma za potreby furt niečo dokazovať ? Je ti lepšie že ? že mna vôbec tie tvoje reči neberú, chytáš ma za slovíčka a to tiež asi len preto lebo sama sa nezmôžeš na iné ako okomentovať všetko čo ti poviem, pravda bolí viem tak už zalez a nerieš čo riešiť nevieš si pre mna zbytočná ako aj tie nezáživné reakcie ako aj primitívnosť...
zato tvoje reakcie sú priam stelesnením zábavy a zaujímavosti vďaka za pekný deň, bavím sa na tebe, aká si hlúpa neviem, na čo iné by som sa mala zmáhať na fóre, než na komentovanie toho, čo povie niekto iný
Už to asi nie je aktualne,ale preca...
Nestači bicykel len tak zabalit napr.všetko okrem kolies,ako ja dnes lebo ma poslaly z pošty domou to prebalit a upevnit -.- .Musi byt zabaleny a upevneny tak aby sa nic nehybalo na nom.Posielal som v rámci SR.Platil som 20€ poštovne.Zabaleny bike vážil 20kg.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Posielal som bicykel váhy 15kg. Platil som cca do 20eur. Všetko ide o cene. Také väčšie balíky sa posúvaju cez väčšie pobočky pošty.
Bicykel nemusí byť zabalený celkom, ani poskladaný do krabice.
Takýto balík sa posiela len cez kuriéra.. oni ti ho v aute zabezpečia. RADÍM TI, aby si si to poistila! Priplatíš viac, ale radím ti to.
Kebyže si chcela niečo pribaliť k bicyklu, ako ja som to robil, tak stačí prelepiť cez rám bicykla.
Vybavené.
..ale jako a co treba ku vlaku a od vlaku už nvm.
(ale predpokladám že naložit a vyložit by ho mali železničiari, vlak.čata, či..? :ehm:
To poistenie je dobré hlavne iba pre teba. Kebyže sa bicykel nejak poškodil pri prevoze na danú adresu a dotyčná osoba by ho neprevzala, tak vtedy hraje rolu poistenie. Kebyže si nepoistila tak tovar ti nepreplatia. Ja som poisťoval do 300eur.
Tak hlavne pri takejto úlohe kuriera.. ty zaplatíš dajme tomu 20eur za kuriera na pošte + poistenie.. a dotyčná neprevezme balík, tak máš premárnené peniaze.. naspäť ti pošlu v poriadku nemusíš nič doplácať. Hlavne davaj na takých ľudí pozor.
Nie jeden sa rozhodol u mňa, že nemá už záujem o tovar a tovar už bol uň ho. Potom už nič nevyriešiš.
Počuj, napíš mi správu, ja ti to všetko vysvetlím.
Keďže slečna je predpokladám študentka, teraz by sa jej oplatilo posielanie balíkov cez vlak, ale musí ísť tiež. Cez vlak zaplatí málo(podľa váhy).
Ak chce poštový kuriér, to ju výjde drahšie.
Presne tak, ako to píšeš. Ale kto by strácal čas pre jeden balík. Raz som to spravil a povedal som, nikdy viac.
Nevidím nič zlé na tom, keď niekto potrebuje pomoc.
Keďže na stránke pošty sú iné sadzobníky.
@dreams155 Veď ani ja tom nevidím nič zlé.
@drobec186 Ja som to nemyslela v zlom, absolútne. Len ten tvoj štýl prezentovania trošku zle pôsobí, ak sa ťa to doktlo, tak prepáč.
Aj ja by som chcel bajk
a najviac ma dostalo toto " ... to nabudúce odpusti nech nemusím reagovať lebo je to uplne zbytočne čo si napísala" DDDDDDDDDDDDD
takto máš istotu, že dostaneš peniaze a nič sa mu nestane, n
dostala ma na tom ta ironia ze chudatko ty musis na vsetko odpisovat "je zbytocne co si napisala" - akokeby tie tvoje odpovede zbytocne neboli ono ta ti ludia obtazuju, lebo kazdy od teba caka nejaku odpoved, aby ti rucicky neodpadli ale aspon sa pobavime
Nestači bicykel len tak zabalit napr.všetko okrem kolies,ako ja dnes lebo ma poslaly z pošty domou to prebalit a upevnit -.- .Musi byt zabaleny a upevneny tak aby sa nic nehybalo na nom.Posielal som v rámci SR.Platil som 20€ poštovne.Zabaleny bike vážil 20kg.