ahojte mám taký problém, moja grafická karta nepodporuje funkciu pixel shaders..chcel som si zahrať hru FEAR ale bohužiaľ zistil som že shadersy potrebuje..
inak mám dosť silný počítač aby som FEAR spustil takže som to skúšal "hacknúť" cez S
kúp si normálnu grafickú kartu... kedysi dávno pradávno som skúšal shadery emulovať cez 3DAnalyzer, ale polovica vecí chýbala, takže by si z tej hry mal akurát tak nervy...
okrem toho môžeš mať CPU aké chceš, ale operácie ktoré počítajú shadery nemá šancu stíhať...
Mám taký pocit, že problematike Shaderov asi veľmi nerozumieš. Spracovanie shaderov je plne v réžii grafických kariet a keď ti ich grafická karta nepodporuje, tak si nepomôžeš inak len kúpou novej grafickej karty...
SwiftShader je grafická renderovacia knižnica, to som nepochopil ako si s ňou chceš pomôcť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
okrem toho môžeš mať CPU aké chceš, ale operácie ktoré počítajú shadery nemá šancu stíhať...
SwiftShader je grafická renderovacia knižnica, to som nepochopil ako si s ňou chceš pomôcť?
@3 mám taký pocit že ty do toho nevidíš..stačí si do gúglu hodiť heslá SwiftShader a Crysis alebo FEAR a zistíš o čom je reč
inak som celkom sklamaný, fakt nikto nevie?
Ja mám 8800GT 512VR a pri nových hrách už pocitujem spomalenie.
@8 to malo byť vtipné?
Ja som mal pred pár rokmi 5200FX, ktorá je o 20percent rýchlejšia ako FX 440, skúšal som FEAR a bolo to úplne nehratelné, niečo okolo 5-10FPS.