to su teda idealy v zivote...nejaky naramok..az tak strasne ti na nom zalezi? mne by viac potesila blbost z lasky ako nieco drahe co som si sama vyprosila...mne to pride trapne
co z toho tam uvedeneho bolo drahe? sak si to kup ty a povedz aky pekny darcek si mi preplatil! a preplati to a je! alebo mu povedz toto sa mi mooooc loobi! cem take aby som na teba nikdy nezabudla!
hm...neznášam valentína a neuznávam ho...ale tak mu povec že nech ti kúpi dačo zmysluplné. Alebo mu to nejak nenápadne naznač alebo čo. Ja neviem, toto neriešim. Keď niečo chcem tak si to kúpim sama alebo sa zmierim s tým, že to mať nebudem...
je to hlúposť.už len kvôli tomu,že ho ľúbim by mi bolo jedno čo by mi dal a či by mi vôbec niečo dal...nebude to trošku trápne povedať mu niečo také??skús si predstaviť ako on bude cítiť.
Nieje to tak trochu blbost aby chalan ktory nieje zarobkovo cinny robil dievcine pokladnicku? Ved aj tak by pravdepodobne na 75% vsetko islo z penazi jeho rodicov.
omfg... ty si riadna krava... ako úprimne, keby som mala priateľa a bol by Valentín, tak v prvom rade by som si vážila to, že toho Valentína môžem prežiť s niekým, na kom mi záleží... a ty ešte sebecky chceš od priateľa darček... na rovinu - si hanba ženského rodu! FUJ !!!
a pre tých ostatných,prečo by vám mal niekto niečo na valentína dávať,aj keď len odtrhnutú kvetinu zo záhrady,to nie je sviatok že tým že niekomu niečo darujem preto že ho mám rád,veď vy ani neviete prečo vznikol
a neuznávam ho,myšlienka toho nebola zlá ,ale neviem prečo by sa to že som do niekoho zaľúbený alebo čo malo sváviť práve jeden určený deň zaľúbeným
Keď dostávaš dar sa pozeraj aj na osobu, ktorá ti ho dáva a nepozeraj darovanému koňovi na zuby. A ak ťa priateľ aspoň trochu pozná nekúpi ti nejakú totálnu hlúposť. Aj keď sa môže stať.. ale no stávajú sa aj horšie veci hlavne že sa máte radi
a ešte by som dotyčnej podotkol že si pekná trúba jerichová. Na také sviatky ako sú narodeniny, meniny, vianoce, atď proste sviatky kde sa ľudia obdarúvajú tak darček má byť kúpený zo srdca a vôbec nezáleží čo to bude a ak ty chceš diktovať čo ti má dotyčný kúpiť tak neviem načo čakáš na Valentína teda. Ak ti má kúpiť čo chceš ty tak to môže hocikedy pravda ak nato má. Pokiaľ on sa teba nespýta čo by si chcela tak by si mala držať hubu a prijať čo by ti daroval. Máš len šestnásť a nejaká si na veľa keď budeš mať 20 - 30 rokov tak na svete bude o ďalšiu mrchu viac čo jej ide o dari a peniaze a vôbec nie o vzťah a lásku.
@37 mne vobec nejde o to aby mi ho dal na valentina.. nemusi mi ho dat vobec neprestanem ho mat kvoli takej kravine rada.. ale ked da tak ma to potesi..
@zilla Prisla si z .... dediny, vacsinou pochadzas z chudobnej rodiny,za cielom splnit si svoje vidiny, si vy... zlatokopka, ide ti len iba o love, od zaciatku len na hotove, darceky kabelky lui vuitonove, si vy.... zlatokopkaaa, cavo moze aj rapavy, ale na tom ti vobec nezalezi, dolezite ze je lovaty, si po... zlatokopkaaa, to ste ku... kazdy o vas vi, dolezite je nech ma love nech je skaredy a ste povrchne a vypatlane, nenavidim zlatokopky vy...preco sa tvaris, ked si neni hore, bez neho si uplna pi nic neni tvojee, bez jeho penazi by si ho nechcela aby si zde... do rana, aby si vedela..naco sa hras, si iba nula, prachateho cava si si chytila, v zivote si si nic nezarobila, si vy.... pucmola, hras to na inteligenicu, pri tom za peniaze fajcis ci...kludne rozbijes mu celu rodinu, si omutrovana prostitukaaa
som zvedavy, ktory chuj by ti to kupil, ja by som o take decko ani nezavadil. A ja byt nim a toto mi ukazes tak ti poviem: Zarob si a kup. Od mojich love ruky prec
nechce sa mi čítať všetko čo je vyššie,ale viem, že na Valentína by som nechcela nič,pretože to je podľa mňa úplne obyčajné deň... a keby chcem niečo dať tak nato nepotrebujem Valentín
ty daj si facku.....nechaaj to naňho čo ti kúpi niee,??oooch..a ak tak strašne túžiš po tom náramku či čo to..tak si ho objednaj sama....čo ty na to?jeblaa anketa toto...Ooooch...chudáák ten chalan..ty bud rada že o tejto ankete ani nevie....
chudak chlapec...si ho kup sama nie?? co jeho s tym zatazujes...a co nas tym zatazujes?? mami sa opytaj.. ci ta bude suhlasit s tym aby si chodila ovesana...
Ježííš čo ste hned necitlivý možno to tak nemyslela.....Tak,ale nač jej bude kupovať niečo otrasné ked to ani nebude mocť využiť a podobne on jej niečo určite chce kupiť a chce aby s toho bola šťastná a ne aby sa tvárila že je šťastná nemyslíte že aj o tom to je...Néé vy tu hned ty pííčáá daj si facku a zdieraš chalana s peňazi a nwm čo,prečo by ho mala zdierať s peňazí ved on jej chce niečo kupiť tak nech jej kupi niečo užitočné!!!...si tie vaše primitivne nazorý schovajte!!!...Ona sa pítala ako mu to má naznačiť...A ked toto je trápna téma tak tie ostatné (niektoré) sa možu ísť zahrabať..!!!Ach ludia sa zamyslite trošku o čom točíte...A ty 20-30 ročný nech si nemyslia jaký su tu zaujimavý ked poučuju deti v podstate aj vy ste stále deti!!..Aj vy ste mali 15-16 a nemyslím že to bolo o niečo lepšie i ked dnes je trochu iná doba,ale s tým ste sa už mohli zmieriť ked ste ´´dospelý´´!!!!!!!
tam mu to povedz na rovinu ze to by si chcela,no ja od priatela som malo kedy nieco dostala a som tu,no on odomna zakazdym nieco dostal aj ked nechcel nic.mne to nedalo aby som mu nic nekupila no minulorocneho valentina som vybavila takym velkym plycakom so srdcom a ma ho pri posteli teraz.ja som od neho nic nedostala a nevadi mi to.ked nieco velmi chcem,a on si to vsimne,ze si to chcem kupit mi to kupy sam aj ked to nepytam kupila by som si to aj sama.no ale podla mna aj tak nie je valentin o kupovani darov, neuznavam valentim preco by sa to malo oslavovat len raz v roku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
A k téme. Normálne mu to povedz. " Toto chcem ! "
normálne mu to povedz, chlapom je zbytočné niečo naznačovať...
Je to predovšetkým o láske, ale prečo nespojiť príjemné s užitočným
ale no?
ona si zasluzi prefackat aby sa spamätala a nie naramok.. kriste.. co je toto za demenciu?
@15matka14 trikrát hádaj
a pre tých ostatných,prečo by vám mal niekto niečo na valentína dávať,aj keď len odtrhnutú kvetinu zo záhrady,to nie je sviatok že tým že niekomu niečo darujem preto že ho mám rád,veď vy ani neviete prečo vznikol
a neuznávam ho,myšlienka toho nebola zlá ,ale neviem prečo by sa to že som do niekoho zaľúbený alebo čo malo sváviť práve jeden určený deň zaľúbeným
(ach)
a ešte by som dotyčnej podotkol že si pekná trúba jerichová. Na také sviatky ako sú narodeniny, meniny, vianoce, atď proste sviatky kde sa ľudia obdarúvajú tak darček má byť kúpený zo srdca a vôbec nezáleží čo to bude a ak ty chceš diktovať čo ti má dotyčný kúpiť tak neviem načo čakáš na Valentína teda. Ak ti má kúpiť čo chceš ty tak to môže hocikedy pravda ak nato má. Pokiaľ on sa teba nespýta čo by si chcela tak by si mala držať hubu a prijať čo by ti daroval. Máš len šestnásť a nejaká si na veľa keď budeš mať 20 - 30 rokov tak na svete bude o ďalšiu mrchu viac čo jej ide o dari a peniaze a vôbec nie o vzťah a lásku.
on by ti mal niečo darovať..
z jeho daru by si sa mala tešiť..nech je to čokoľvek, aj len žuvačka..
skus pouvažovať...či tu ide o dar..
hlupane stretávam každý deň,ale takéto veľké málokedy