Mám kamaráta a veľmi mi na ňom záleží... Mám ho naozaj rada, ale iba ako kamaráta, nič viac. ALe on chce vzťahu pokročiť o úroveň vyšie. citujem: „Nechcem aby sme boli len kamaráti." Ale ja mu nedokážem dať to čo po mne žiada, nedokážem mu dať viac... S
pokiaľ je fakt kamoš pochopí to... ak neni nepochopí... na druhú stranu môže byť fakt kamoš a aj tak ho sklameš.. takže sa s ním rozlúč a nečakaj, že bude viac tak pozorný
veď mu jednoducho vysvetli že nechceš to čo chce on a nech s tými "dokonalými" vecami prestane. nevieš mu dať viac, neviem čo na tom treba riešiť a ak to nechápe to je jeho vec.
treba mu to povedat na rovinu, my muzi sme v tychto veciac dost zaslepeni a rec naznakov, ktoru zeny povazuju sa jasnu a postacujucu sme schopny niekedy uplne odignorovat
poznam, kamoska tiez chcela viac a nechcel som jej to tak tvrdo povedat, tak som musel naznacovat, ale jej to doplo, muzom to nechce dopnut, su vacsi bojovnici @9
@dumbar pravda, ale kazdy v inom zmysle napriklad ja: pravdepodobne keby mi zena nestrci jazyk do ust, tak by som nepredpokladal ze chce so mnou niečo riešit aj keby da rozne naznaky k tomu u mna je skor ten druhy problem
ked chces s tym muzom mat len kamaratsky vztah a nepomoze nic naznacovat tak mu musis jasne povedat "polopate"!
Tj. "rad si s nim.. rada s nim travis cas... ale viac ako kamaratstvo s nechces."
Ale skor toto mu povedz az ked spravy volaky prvy krok ale vyzera to ze uz spravil tak mu to mozes aj hned povedat
no..myslim, ze ak ho odmietnes, nebude nejak chcet byt kamarat .. inac @3 .. premysli si, ci ho vazne nechces..a ze ked nebudete v kontakte, ci ti to vsetko nebude chybat a zrazu si uvedomis, ze si ho chcela aj ty a bla bla .. lebo taku situaciu som uz pocula u niekoho ..
@LolaStylesova no problem je v tom, ze nech spravis hocico, co ty budes povazovat za kamaratske gesto, on vtom vzdy bude videt viac...uz si mu to povedala, jemne naznacila a stale nic, nechces mu ublizit, no obavam sa, ze asi budes muset...alebo je tu este jedna moznost...skus si jeho ( ponuku ) zvážiť, ved ked ste priatelia, tak ten pevny zaklad na perspektivny vztah tam predsa je...no ale ak ta sexualne nepritahuje, tak nie je co riesit potom...
súhlasím s @5 dobrý kamoš "NIE" pochopí. pokiaľ nepochopí tak nebol kamarátom, ale slabochom a nemusíš nič neľutovať. osobne párkrát sa mi stalo, že isté slečny cítili to inak, čo nevadilo mi. každý môže mať svoje dôvody. niekto nemusí byť pripravený na vzťah hoci telo hovorí niečo iné, čo dokážem pochopiť, že záhada ľudskej psyché..
osobne na danej veci mrzí ma však, že niekedy viem viac ako dané slečny, ktoré sa spamätajú až keď je po funuse a niekoho mám. potom je už len u nich priestor na slzy a plač, ale to je neskoro. mrzí to veľmi aj mňa a zvlášť, keď konečne zobudená kamoška po 2 rokoch povie, že túžila po mne a vôbec som nebojoval o ňu.
Povedz mu tradičnú ženskú hlášku (teda skôr najväčší odrb) "Buďme len kamaráti". Ak má rozum, zapne mu, že ho nechceš, a ak nemá rozum, tak jeho problém...
NO to je najhoršie ked sa jeden s kamarátov zalubi a láska mu neni opätovaná ..ale tak sa mu to voláko snaž naznačit že bude lepšie ak ostanete kamaráti ...lebo napríklad keby sa rozídete a už sa potom nebavíte ,tak by vám to bolo luto že ste aj spolu začali ,že vam bolo lepšie ako kamarátom .....lebo zahodit kamarátstvo len kvoli tomu že sa niekto zalubi :/ ...
@rheia Je strašne mil, pekn to nepopieram, ale nie je medzi nami žiadna chémia (teda z mojej strany) Bozkávať ho je ako bozkávať vlastého brata, nie je tam nič.. A keby som sa s ním dala dokopy nevydržalo by to, však ako môže vydržať vzťah bez iskry?
@lolastylesova Vieš, aby ti to jedného dňa nebolo ľúto... a rátaj s tým, že ak mu hocičo, kamarátstvo si to odskáče tak či tak, z jeho strany určite, lebo bude pri tebe a bude vedieť, že ťa nemôže mať a takéto stavy vedia strašne bolieť..
Ak nepochopi, ze to nie je opatovane tak ako bolo povedane, nie je kamarat ale slaboch pretoze laska nie je len o privlastneni si niekoho alebo o tom aby sa mi splnili moje zbozne priania a tuzby ale ma to byt spolunazivanie 2 zalubenych dusi, ktore sa dokonale chapu.. a ak to nedokaze pochopit ze ty zjavne ta osoba nie si tak to z ide mimo teba, je to jeho problem a mal by sa zamysliet nad laskou ako takou
ved to s nim skus, uvidis, ze sa coskoro odlubi a este ta mozno bude podvadzat s inou ...a teraz vazne.fakt nechapem, preco to neskusis, ved chemia ti nevydrzi s nikym nejako extra dlho, a ked si spolu rozumiete, tak to ma vacsiu perspektivu ako by si chodila s nejakym machom, s ktorym si rozumiete iba v posteli a po zopar mesiacoch ta pusti k vode...ved milencov by si mala tak ci tak, ked z toho, co pises, vyplyva, ze jedina vec, ktora ti na nom vadi je absencia sexualnej pritazlivost (kriste, ty si povrchna ) a teda, ze sex je pre teba dost dolezity....
@newcomer no brzdi ja som nepísala nič o sexe... Bože, myslíš, že mi ide len o to? Aha, ok kurva nie som... Veď ani neviem aký je v posteli a tak to ani z toho hľadiska súdiť nemôžem... Ide mi o to, že tam nie je žiadna chémia, nejde o to, že nevydrží, ale ona tam vôbec nie je, je to ako bozkávať brata, necítim absolutne nič, .. A nikdy by som neklesla tak hlboko, aby som niekoho podvázdala...
@lolastylesova nemusis nic pisat o sexe, ked je to zjavne, ze ide len o to ....ved sama pises, ze tam nie je ziadna chemia=ziadna sexualna pritazlivost...a to, ze nic necitis pri bozkavani (co je casta predohra k sexu), zase znamena, ze ta proste sexualne nepritahuje....ved ta sexualne moze pritahovat aj clovek, o ktorom neskor zistis, ze je o nicom v posteli, tak ta to prejde ..neviem na koho sa to hras...
@newcomer oukej hádať sa s tebou nejdem, nechápeš to ok, nemá význam ti niečo vysvetlovať... Načo sa hrám? Nikdy som sa nehrala na nič... ale to ty vedieť nemôžeš, pretože ma vôbec, ale vôbec nepoznáš...
@lolastylesova ved prave preto to ma zmysel vysvetlovat, lebo tomu nechapem...ci vysvetlila by si mi to vari az vtedy, az keby som tomu chapal ako to myslis?...logika nulova ale ja viem, ze ty vies,ze ja viem ako si to myslela, ale pouzit takyto recnicky obrat je fak ubohe
nemusim ta poznat, staci ma spolubyvajuceho, co suduje fornznu psychologiu a hned mozem mat o tebe obraz z toho, co tu pises a navyse, ak by si sa vazne na nic nehrala, tak sa aj budes vediet obhajit, ale to nedokazes, lebo sama dobre vies, ze hrajes divadielko ......
@newcomer Obraz môžeš mať, ale to neznamená, že je správny... Viem sa obhájiť, ale načo sa budem obhajovať, keď ma aj tak nepochopíš? Načo ti to budem vysvetlovať, keď aj tak budeš stáť za svojim názorom? Empatický a ľudia, ktorý niečo takéto zažili pochopia, ktorý nie nepochopia ani keby si im to vysvetlil celou slohovkou... A ďalej sa tu už s tebou nejdem hádať...
@lolastylesova keby si bola skutocna zena, tak take nelogicke sprostosti tu ani nenapises...z tvojho uvodneho komentu som malo dojem,ze si rozumny a ctilivy clovek, ale mrzi ma, ze som sa sklamal v tebe, lebo v skutocnosti si skor pravy opak...btw prave ty by si nic nemala hovorit o empatickych ludoch, lebo k nim zjavne nepatris
@newcomer Nemám chuť sa už s tebou hádať.. Keby som nebola empatická tak asi túto otázku nepoložím. Keby som nebola empatická tak by mi bolo úplne ukradnuté ako sa cíti..
@lolastylesova tak sa nehadaj, ked nechces, nikto ta nenuti
mne skor islo o to, ze pozeras nanho ako sa citi iba kvoli tomu, ze to ovplyvnuje TVOJE pocity...to nie je empatia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
na staré lístie padá
poznala príliš neskoro
ako ho mala rada.
a prečo ?
hm chudak chalan, už teraz ho ľutujem. chalan čo robí zufalo dokonalé veci asi nie je pre slečnu dosť dobrý
Tj. "rad si s nim.. rada s nim travis cas... ale viac ako kamaratstvo s nechces."
Ale skor toto mu povedz az ked spravy volaky prvy krok ale vyzera to ze uz spravil tak mu to mozes aj hned povedat
ver mi že viac mu ublíži ak mu to nepovieš a on si bude robiť nádeje
možno to znie kruto, ale inak to naozaj nejde.
osobne na danej veci mrzí ma však, že niekedy viem viac ako dané slečny, ktoré sa spamätajú až keď je po funuse a niekoho mám. potom je už len u nich priestor na slzy a plač, ale to je neskoro. mrzí to veľmi aj mňa a zvlášť, keď konečne zobudená kamoška po 2 rokoch povie, že túžila po mne a vôbec som nebojoval o ňu.
nemusim ta poznat, staci ma spolubyvajuceho, co suduje fornznu psychologiu a hned mozem mat o tebe obraz z toho, co tu pises a navyse, ak by si sa vazne na nic nehrala, tak sa aj budes vediet obhajit, ale to nedokazes, lebo sama dobre vies, ze hrajes divadielko ......
mne skor islo o to, ze pozeras nanho ako sa citi iba kvoli tomu, ze to ovplyvnuje TVOJE pocity...to nie je empatia