Ako powedat ze cem chvilu aby sme si dali v chodeni oddych aj ked ho mam welmi rada?
pls pomozte mi ..ako mu mam vysvetlit ze proste po vsetkom co sa udialo potrebujem aspon tyden dva abo nanajvys mesiac byt bez neho sama?a pls zadne odveci...iba k teme poprosim vyjadrenia...dakujem
Povedz mu, že sa ti páčia dievčatá, a keď ho znova budeš chcieť, tak povedz, že si čítala v IN-ku o takých tabletkách na heterosexualitu a že si vyliečená a že ho znova chceš.
ak si xces dat prestavku, tak si asi nie si ista, ze s nim xces byt, cize ta prestavka bude bud definitivny rozxod alebo prides nato, ze s nim fakt xces byt, lenze potom uz on nemusi mat zaujem o teba, lebo nepoxopi prestavku ako prestavku, napriklad pre mna by "dajme si pauzu" znelo ako riadne nepodareny pokus o menejbolestny rozxod, takze nad tym porozmyslaj
@Betbe z vlastnej skúsenosti vždy keď sa niečo pokazilo pomohlo práve to že sme sa stretávali a navzájom sa podržali. A sme už spolu 3roky . Ale ak si myslíš že to potrebuješ tak mu to vysvetli ak pochopí počká ak nepochopí alebo nepočká tak to aj tak nemalo zmysel
ja suhlasim, daj si oddych..chodenie je sice zdrave ale niekedy treba aj spat a to snad pri chodeni nevies..normalne si vecer lahnes a rano mozes dalej chodit..povedz to ako chces, vsetci to pochopia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak,muselo byť vo velmi a v povedať w ?
@Tomas
chcel som napisat nieco mudre, tak mi to nekazte
toto mariakur*a nedá dokopy to tvoje w namiesto v.... byt tým chalanom apelujem na dlksiu pavzu ako mesiac