Pocuj to este nic neznamena. Ked odmietla prvy krat tak moze byt dovod noazaj to co ti povedala. Skus 3 krat a ked ani do tretice tak kasli na to. Opytaj sa jej na rovinu potom po tretom odmietnuti a budes mat v tom jasno. Vies baby toto rady robia, lebo sa chcu nechat dobyvat a balit a tak ked sa chalan snazi. Potom je velmi tazke najst tu odvahu a odhodlanost pokusat sa dalej, aby si sa na jednej strane zas nesnazil moc, ze to bude az doterne alebo trapne a na druhej strane zas nedostatocne. Ale nic este nezahadzuj. Skus to znova a skus nieco menej oficialne ako je restika.
@bluepanter - lenže on má 17, takže pochybujem, že to dievča by chodilo na VŠ, kde by teraz mohli hroziť nejaké skúšky... a nejaké brutálne skúšanie na strednej takto pred vianocami zase nehrozí nie?
musím sa učiť je podľa mňa klasická výhovorka, a hneď iba tak pozvať dievča na večeru do reštiky asi nebol dobrý nápad, možno zostala zaskočená a nevedala čo ti nato odpovedať , skús ešte raz niečo, ale ja ti asi moc nepomôžem keďže mám iba 14 rokov a ty 17 tak by si asi mál mať viac skuseností ako ja
hmm ale ved to je normalne ,ze sa sla ucit ,ja keby som mala ucenie tak tiez by som nesla do ziadnej restiky !!!....aspon je zodpovedna ......ale ak ta odmietne aj cez vikend ,alebo ked budu prazdniny ,tak je jasne ,ze nemas sancu
mozno si nato isiel prilis z hurta... nie vsetky holky chcu ist na prve rande rovno do solidnej restiky skus prechadzku mestom/parkom ( asi je ted nato zima ) alebo do nejakeho baru/diskoteky a nezabudni sa drzat pravidla 3x a dost ( myslim pocet odmietnuti )... gl
fíha, večera v reštike? ja som v 17tich považovala za najväčšiu romantickú vymoženosť cukráreň na sídlisku... skús ešte raz... možno sa hanbí alebo bojí... ale ak bude zase zaneprázdnená, nechaj to tak...
alebo možno naozaj mala toho veľa potrebovala sa učiť, možno vôbec nešlo o teba.. skús ju pozvať cez víkend niekam.. stred týždňa je trošku nevyhovujúci
@mernose náhodou, u nás posledný mesiac okrem tohto týždňa bola na dennom poriadku nejaká písomka...drsnejšie časy ako posledný mesiac som ešte nezažil
je bifloska?? ak hej bude sa ucit furt.. musis k nej skocit.. ak ne tak sa vyhovara ale ma ta rada lebo ta nechce zranit a snazi sa o to jemne.. ja si myslim
tak terazky ked je obdobie pisomiek je normalne ze vela uci, vsak pockaj chvilku a prilezitosti urcite budu, pozvi ju niekam na silvestrovsku oslavu, tam sa uz na ucenie snad nevyhovori, kazdy chce oslavovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a kde sme toto?
ale skús to ešte raz, uvidíš sám.
podľa mňa je @tenario -va rada asi najhodnotnejšia. 2x je triezve, 3x je už trocha zúfalé, ale môže vyjsť .
Podľa mňa ťa nechce,čo ja viem,keby mám záujem čo i len malý,tak poviem nie(pokiaľ mám naozaj úlohy),ale hneď na to poviem kedy najbližšie som voľná .
..ale súhlasím skús ešte víkend alebo prázdniny či sa aj vtedy bude učiť...