Nemám na mysli tak že ó s mojou osudovou láskou som sa stretol na diske. Myslim také stretnutie vás+ tej druhej osoby ako som hore napísala také "rande" kde ste sa nejako proste stretli a tak. Aké to bolo?
som za ním išla 20 kilometrov na bycikli v daždi, v krčme sme vypili džus, kupili si kusovky cigarety a išli sa prejsť do lesa a vyliezli sme na strom.
aha ja som to pochopila akože moje prvé rande v živote... nie ako moje prvé rande s mojou osudovou láskou.. moje prvé rande s osudovou láskou bolo krásne
@pritt bola som tam ja, andygirl, a chlapci M a M a všetci sme boli spolužiaci a strašne sme sa hanbili sa rozprávať, tak som sa bavila s Andy a nie s mojím chlapcom M
stretli sme sa na autobusovej zastávke, boli sme sa niekde prejsť a potom som ho šla odkopnúť na nejaké stretko či čo to a v ten deň ešte padla aj naša prvá pusa ^^ aj keď s ním už radne nezažijem (nevadí) tak mi bolo fajn
ono sa to tak nejak zvrtlo v rande boli sme si sadnut na varene vinko (vtedy mi este ani hlavou neblyslo ze by o mna mohol mat zaujem a asi o polnoci sme sa vybrali na "turu" po dvoch BA mostoch a SJK a tam uz sa mi tak "akoze nenapadne" zacal dotykat mojej ruky a na konci pred mojim intrakom mi dal pusu na licko rada na to spominam, jeden z mojich najkrajsich vecerov v BA to bol...
bol večer...prišiel vtedy pre mňa obaja sme boli nahodení akoby sme išli do divadla...bolo to také milé..boli sme v aute, pili nejaku kavu v termoske lebo všetko bolo zavreté...pozerali sme na hviezdy a rozprávali sa a nakoniec mi už nejako neodpovedal ale naklonil sa a pobozkal ma...tak sme sa bozkávali a bolo to fakt kráásne a také zlaté a bola som uplne zaľúbená...
dnes si nadavame do...všeličoho možneho a neznašame sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
on sa zabil pri páde zo stromu? či prečo si ho už nevidela?
@burble
a zrejme ani nezažijem...
ooooooo
úžasné krásne neuveriteľné... No sme spolu doteraz.....
dnes si nadavame do...všeličoho možneho a neznašame sa...