mam risknut ze jej nepoviem a neham si kupit zajka alebo co?lebo psa ani mys ani potkana nedovolila teraz sa bojim spytat ale vazne ho chcem hrozne po tom tuzim!a mozem ho dostat len neviem ci nebude lepsie ked ho uz budem mat a hotovo!co vy na to?
najhorsie je ked teda rodicia to zviera nechcu.. ze kto sa bude starat-... a bohuzial je vela takych mladych, ktori povedia ze sa budu starat a nebudu mno.. ale najlepsie je porozpravat sa o tom mno.. a vacsinu povinnosti zobrat na seba.. a uvidis ze nakoniec si to zvieratko(psa) zamiluje..
ak to má byť len zajko.. tak im nič nehovor.. len ho dostan.. malí zajkovia su krásni, mamu to obmekčí.. povedz jej, že sa budeš onho dobre starať..a navrhni im skušobnu lehotu ... že samz uvidia, že s ním nebudu mať starosti.. ale musíš si najprv overiť (teda ak bývate v byte), že či nie je v zmluve o prenájme nejaký zákaz... Lebo to by mohol byť problém..
Podľa mňa by si jej to mala povedať. Veď skrytého ho asi mať nebudeš, tak sa o tom tak či tak dozvie... Ak s ňou o tom nechceš veľmi diskutovať, lebo sa domnievaš, že by mohla nesúhlasiť, tak je to len oznám, že si kupuješ zajaca a bodka. Aj keď... Radšej by som si mamu v takejto záležitosti nepohnevala, veď odkiaľ budeš brať financie na jeho prevádzku? Mala som zajaca a viem, čo to obnáša... Potom mi ho niečo zožralo...
ja mam zajaca uz par rokov a...mam jej dost ...ale nie je zlatuckaa tak na tulenie ale vonku ked mi zdrha tak vtedy mi neni moc do smiechu inak to je haluz ked musis len kvoli takym blbostiam prehovarat mamu..mat tak len taky problem
Kludne, ale potom sa ti to vrati, ked ti tvoje adolescentne deti budu nosit zvierata do domu, nebudu sa o ne starat a zostanu ti na krku este k ostatnym starostiam ;x
NEEEEE!!!! NAJPRV HO KUP A AZ POTOM HO UKAZ MAME. POVEC ZE HO MAS VELMI RADA A ZE SA ONHO BUDES STARAT. BO ZAJKOVIA MAJU TAKY NEVINNY VYRAZ ZE TOMU NIKTO NEODOLA. ASPON U MNA TO TAK FUNGOVALO A MAM ZAJKA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov